Heijermanshove 20

Vraagprijs: € 105.000 k.k.


Kenmerken

Adres:Heijermanshove 20
2726 AK Zoetermeer
Wijk:Buytenwegh
Woonoppervlakte m2: 45
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1978
Status:Verkocht

Beschrijving

Compleet en fris 2-kamer appartement op de 1e verdieping met berging op de begane grond en een heerlijk balkon. Kenmerkend is de centrale ligging met binnen handbereik o.a. het ´Stadshart´, ´Woonhart´, wijkwinkelcentrum ‘Buytenwegh’, uitvalswegen en diverse sportvoorzieningen en op fietsafstand van recreatiegebied Noord Aa.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (4 groepen) en vaste kast waarin een opstelplaats voor een cv-ketel (Agpo). Lichte woonkamer met aangrenzend balkon. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Gemoderniseerde badkamer welke is voorzien van een douchegelegenheid, vaste wastafel, toilet en een verlaagd plafond voorzien van spots. Eenvoudige keuken gelegen aan de voorzijde van de woning en erg licht door het extra raam in de zijgevel. De keuken is voorzien van een keukenblok met onder- en bovenkasten, losse koel-/vriescombinatie, gaskookplaat en opstelplaats voor een wasmachine. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 74,- per maand
- Ruim balkon
- Berging in de onderbouw
- Dit object is snel beschikbaar!

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie