Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Graskopstraat 13

Vraagprijs: € 350.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Graskopstraat 13
2572 WV Den Haag
Wijk:Transvaalkwartier
Woonoppervlakte m2: 136
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 2010
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Keurig en royaal (ca. 136m2) energiezuinig appartement met vloerverwarming in complex Cabo Verde op de eerste verdieping met maar liefst vier (!) ruime slaapkamers, moderne badkamer, toilet en woonkamer met een open keuken. De hoekligging zorgt voor aangenaam veel lichtinval met een fraaie loggia met een mooi en weids uitzicht. Separate bergingen op de begane grond en de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren.
Gunstige ligging met vrij uitzicht over de grote groenstrook, het Zuiderpark, openbaar vervoer, winkelaanbod Dierenselaan en de Haagse Markt maar ook uitvalswegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal met trappenhuis en lift. Entree appartement op de eerste verdieping: centrale hal met een meterkast (8 groepen), ruime berging met een opstelplaats voor een WTW en een opstelplaats voor een wasmachine. Separaat toilet welke is voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Riante woonkamer met veel lichtinval door de hoekligging met grote raampartijen en toegang tot een loggia met vrij uitzicht. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap (recirculatie), oven, magnetron, vaatwasser, apothekerskast en een koelkast.
De masterbedroom is aangrenzend gelegen aan de loggia. Badkamer met een inloopdouche, wastafel en een tweede toilet welke is voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Drie ruime slaapkamers die goed bereikbaar zijn vanuit de centrale hal. Twee bergingen in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de riante layout met 4 (!!) slaapkamers en veel lichtinval door de hoekligging. Verder een prettig wooncomfort met vloerverwarming door de gehele woning en geen radiatoren.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld waarbij de canonverplichting en beheerkosten zijn afgekocht
(notarieel geregeld)
- Twee eigen bergingen
- Parkeerplaats te huren voor € 38,20 per maand
- VvE is actief met een bijdrage van € 190,08 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 139/10.718 aandeel (Oranjerivierstraat, Graskopstraat 1-53, De La Reyweg 242-374 en Kempstraat) - Reserve per 31-12-2020 ca. € 314.162,-
- Appartement is voorzien van dubbel glas (HR++)
- Appartement is voorzien van laminaat
- Appartement is voorzien van vloerverwarming en koeling waardoor veel comfort
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via stadsverwarming
- Warmwatervoorziening via stadsverwarming
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij
- Oplevering in overleg.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie