Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Aankoopmakelaar Den Haag

Het kopen van een huis is spannend, er zijn veel zaken waar u op moet letten. Velen vinden het een extra zorg naast het samenstellen van de inrichting van de nieuwe woning en het regelen van de verhuizing. Onze begeleiding als aankoopmakelaar in Den Haag is een mooie aanvulling op deze toekomstige gebeurtenissen.

Emoties bij het kopen van een huis: onze rol als aankoopmakelaar in Den Haag

Veel factoren zoals ligging, aantal slaapkamers, buitenruimte en scholen spelen een rol bij het kopen van een huis. Er komt dus veel emotie bij kijken. Wij vinden dat u een goed gevoel moet hebben na het bezichtigen van uw droomhuis. Onze nuchtere kijk en heldere analyse van de achtergronden en indrukken maar ook het vaststellen van de marktwaarde zorgen voor een gerust hart bij het kopen van een huis in Den Haag en dat is precies wat u van ons kunt verwachten.

 

Aankoopmakelaar Den Haag

Onze werkwijze als aankoopmakelaar

Na uw goedkeuring op onze verzorgde analyse met concept bieding brengen wij het voorstel over aan de verkoopmakelaar en gaan de onderhandelingen van start. Zodra een akkoord is bereikt zullen wij de koopovereenkomst met u doornemen en kan de ondertekening plaatsvinden. Richting de overdrachtsdatum bewaken we alle data uit de koopovereenkomst en plannen we een inspectie voorafgaand aan de ondertekening bij de notaris, zodat u tevreden met de sleutel uw nieuwe huis kunt betreden. Wilt u onze diensten bespreken of heeft u nog vragen? Bel of mail gerust om een vrijblijvende afspraak in te plannen om de mogelijkheden en werkwijze te bespreken.

Aankoopmakelaardij In Den Haag

Reviews van onze klanten uit Den Haag en omgeving

U kunt ook de reviews lezen van uw voorgangers die ons hebben beoordeeld als aankoopmakelaar in Den Haag. Onze klanttevredenheid is van groot belang en we zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen als de beste aankoopmakelaar in Den Haag.

 

Reviews Aankoopmakelaar

Woning aankopen in Den Haag?

In Den Haag zijn er veel verschillende soorten huizen te vinden, van oude herenhuizen tot moderne appartementen. De stad kent een grote diversiteit aan wijken, waaronder historische buurten zoals o.a. het Statenkwartier, Duinoord, Zeeheldenkwartier en de Archipelbuurt en moderne wijken zoals Vroondaal, Wateringse Veld,  Ypenburg en Leidschenveen. De prijzen van woningen variëren afhankelijk van de locatie, de grootte en de staat van het object. Wilt u advies voor een leuke woning die u op het oog heeft? Of heeft u plannen om uw zoektocht te starten en bespreekt u graag de mogelijkheden? Plan dan een afspraak met ons in.

Arnold Taal Makelaardij