Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Over ons

Vanaf 2001 werkzaam in de makelaardij en sinds 2007 ook aangesloten als lid van de brancheorganisatie VBO en als Register Makelaar / Taxateur o.z. werkzaam omdat naar onze mening makelaars voldoende bagage moeten hebben om hun werk goed uit te kunnen oefenen. Sinds 2014 werkzaam vanuit een fantastisch kantoor aan de Laan van Meerdervoort 139 om onze groei door te kunnen zetten met behoud van de ons bekende werkwijze. Trots zijn wij op het winnen van de vele awards. De beste makelaar in Zuid Holland en Den Haag met maar liefst 6 awards over 2015, 2016, 2017, 2019 en 2020! In 2018 gekozen op 0,02 punten als 2e beste makelaar. Hoe zijn wij aan deze awards gekomen? Makelaars met passie! Met onze doortastende aanpak hebben wij een mooie groei doorgemaakt en zijn wij beloond met het winnen van de award Beste makelaar in Zuid Holland over 2015, 2016, 2017, 2019 en 2020!

5X-Beste-Makelaar-Van-Zuid-Holland@2X Arnold Taal

Reviews

Vanuit ons fraaie kantoor aan de Laan van Meerdervoort 139 zetten wij ons graag in voor uw woonwensen. Bekijk ook eens de reviews die veel zeggen over onze aanpak waar wij elke dag vol voor gaan. Ons team staat als een huis! Bent u benieuwd naar onze aanpak? Loop gerust eens binnen om kennis te maken en/of een kop koffie te drinken.

Team

Arnold Taal

Arnold Taal

Register Makelaar / Taxateur o.z.

Arnold is Register Makelaar/Taxateur o.z. en de oprichter van het kantoor. Gezien de groei van het kantoor betrokken bij vele aan- en verkooptransacties, taxaties, verhuur en beheer. Zijn passie voor mens en wonen heeft als beloning de awards “wie is de beste makelaar” gegeven over 2015, 2016 en 2017 voor heel Zuid Holland. Het team staat als een huis!

Bart Stap

Bart Stap

Makelaar o.z.

Bart is buiten de vele bezichtigingen verantwoordelijk voor de binnendienst en voor veel van onze opdrachtgevers een vertrouwd gezicht. Zijn enthousiasme is kenmerkend in zijn omgang. Daarnaast bewaakt Bart alle deadlines op kantoor en zorgt hij voor de communicatie naar de makelaars en het bijhouden van de agenda.

Jordy Taal

Jordy Taal

Makelaar o.z.

Jordy is na vele jaren in de vakanties te hebben bijgesprongen sinds begin 2018 fulltime werkzaam bij ons kantoor. Na het doorlopen van de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar/Taxateur is Jordy druk met bezichtigingen maar ook dossiervorming, agendabeheer en de marketing zoals het maken van brochures, flyers en beheer van de content op de diverse webpagina’s.

Arnold Taal Makelaardij