Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Taxatie Den Haag

Voor de financiering van een woning is een taxatierapport vereist. De huidige regelgeving schrijft voor dat een taxatierapport gevalideerd moet worden. Wij zijn aangesloten bij de NWWI organisatie die de validatie uitvoert en zowel de taxateurs als de taxatierapporten controleert. Dit is een garantie voor een correct taxatierapport en acceptatie door uw geldverstrekker. Ook bij de afwikkeling van een echtscheiding of overlijden kan een taxatierapport nodig zijn.

Door onze inschrijving in het NRVT register mogen wij taxeren voor banken in Nederland en kunt u ons inschakelen voor de regio Haaglanden inclusief Den Haag (alle wijken zoals: Duinoord, Regentessekwartier, Zeeheldenkwartier, Vroondaal, Houtwijk, Archipel, Centrum, Stationsbuurt, Heesterbuurt, Rustenburg/Oostbroek, Loosduinen, Kraaijenstein, Waldeck Leidschenveen, Ypenburg, Wateringse Veld, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer en het Westland).

Uw taxateur in Den Haag

In de huidige markt kan het interessant zijn om een taxatie te laten uitvoeren voor de verhouding tussen schuld en marktwaarde. Door de gestegen marktwaarde is in veel gevallen een rentekorting mogelijk, wat een besparing in de maandlasten kan betekenen. Hiervoor dient u een taxatierapport op te laten stellen waaruit de huidige marktwaarde blijkt.

Interesse in een taxatie in Den Haag? U kunt een NWWI taxatie aanvragen door het aanvraagformulier hieronder in te vullen.

Taxatie laten doen in Den Haag?

Wilt u van gedachten wisselen over onze dienstverlening of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand contactformulier in. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Taxatie Den Haag

Arnold Taal Makelaardij