Taxaties

Voor de financiering van een woning is een taxatierapport nodig. Door de huidige regelgeving dient een taxatierapport te worden gevalideerd.

Wij zijn aangesloten bij NWWI die de validatie verrichten en zowel de taxateurs als de taxatierapporten controleren. Verder zijn wij aangesloten bij NRVT, Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, een organisatie van, voor en door taxateurs.

Hierdoor is er een waarborg voor een correct taxatierapport en acceptatie door uw geldverstrekker. Daarnaast kan een taxatierapport vereist zijn bij het afwikkelen van een echtscheiding of overlijden. Door onze inschrijving in het NRVT register mogen wij voor banken in Nederland taxeren en kunt u ons inschakelen voor de regio zoals Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer en het Westland.

Voor een taxatie Den Haag kunt u denken aan de wijken: Duinoord, Regentessekwartier, Zeeheldenkwartier, Archipel, Centrum, Stationsbuurt, Heesterbuurt, Rustenburg/Oostbroek, Loosduinen, Vroondaal, Kraaijenstein, Waldeck Leidschenveen, Ypenburg, Wateringse Veld. Vraag gerust naar onze voorwaarden en het tarief.

In de huidige markt kan het interessant zijn om een taxatie uit te laten voeren voor de schuld-marktwaardeverhouding. Door de toegenomen marktwaarde is er in veel gevallen een rentekorting mogelijk wat een besparing in de maandlasten kan betekenen. Hiervoor dient u een taxatierapport te laten opstellen waaruit de huidige marktwaarde blijkt.

Interesse? Een NWWI taxatie kunt u aanvragen door het aanvraagformulier HIER in te vullen.

Contactformulier voor taxaties