Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Verhuur & Beheer

Bij verhuur treden wij op namens de verhuurder om een geschikte kandidaat te vinden. De screening die wij doen is in samenwerking met Huurcheck Nederland waarvan een compleet rapport beschikbaar zal zijn. De keuze om te verhuren is belangrijk maar ook de manier waarop dit zal gebeuren. Wij kennen de gebruikelijke huur en verhuur onder de Leegstandswet. Binnen ons werkgebied is er aanvullende wetgeving waarbij in een aantal gevallen een puntschatting nodig zal zijn om de juiste huurprijs te bepalen. Ook kan in veel gevallen een huisvestingsvergunning nodig zijn waar wij rekening mee houden.

Wij adviseren verhuurders over de huurprijs en voeren bezichtigingen uit om een geschikte huurder te vinden waarna de screening kan plaatsvinden. Bij een positief rapport wordt een huurovereenkomst opgesteld en zorgen wij voor de check-in. Wilt u eens van gedachten wisselen over onze diensten en heeft u vragen? Bel of mail gerust om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Beheer

Voor verhuurde panden kunnen wij het beheer verzorgen waarbij we de huur innen en doorgeven aan de verhuurder maar ook het aanspreekpunt zijn voor de huurder in geval van technische problemen en storingen. In overleg met de verhuurder zorgen wij voor de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zodat alle zaken uit handen worden genomen door onze binnendienstmedewerkers.

Vragen?

Makelaar in Den Haag nodig? Wilt u van gedachten wisselen over onze dienstverlening of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand contactformulier in. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Makelaar Den Haag

Arnold Taal Makelaardij