Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Valkenboskade 18

Vraagprijs: € 235.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Valkenboskade 18
2563 GS Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 83
Verdieping: 1e verdieping
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1909
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Charmant appartement op de 1e verdieping met een royale woonkamer met een erker die een fantastisch vrij uitzicht geeft over de groenpartij en kade. Ruime keuken en twee slaapkamers met een tussenliggende badkamer.
Ideaal gelegen t.o.v. winkelgebied Dierenselaan en Weimarstraat maar ook de gezellige Fahrenheitstraat en Thomsonlaan zijn een uitstapje waard. Verder een goede verbinding met openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station.
Boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Karakteristiek open portiek met entree op de 1e verdieping. Hal met een lichte verhoging, berging met een meterkast (3 groepen) en een separaat toilet met een fonteintje. Royale doorgebroken woonkamer met aan de voorzijde van het appartement een erker met een fraai uitzicht over de groenstrook en kade. Aan de achterzijde van het appartement een eetkamer met naastgelegen keuken met een rechte opstelling welke is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, dubbele spoelbak, losse vaatwasser, een losstaande koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een CV ketel (Vaillant 2001).
Tussenliggende badkamer met een ligbad met een douchegelegenheid, wasmeubel en een opstelplaats voor een wasmachine en een wasdroger. De masterbedroom is aan de voorzijde van het appartement gelegen. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en centrale ligging aan de kade.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 75,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel (VvE Valkenboskade 16 t/m 20 even nummers)
- Reserve per 1-12-2020 ca. € 11.258,-
- Voorzijde van het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- De keuken is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie