Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Valkenboslaan 356

Vraagprijs: € 475.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Valkenboslaan 356
2563 EE Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 219
Verdieping: 1e, 2e en 3e verdieping
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1911
Status:Verkocht

Beschrijving

Riant wonen! Deze royale bovenwoning komt beschikbaar aan een mooie groene laan met een karakteristieke uitstraling, vrij uitzicht, maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en ca. 218m2 woonoppervlak. De Valkenboslaan staat bekend om de centrale ligging met divers winkelaanbod in de Weimarstraat en Fahrenheitstraat. Openbaar vervoer letterlijk om de hoek met een goede verbinding naar Centraal Station en het centrum van Den Haag. Veel scholen waaronder International School en ontspannen op Kijkduin liggen op zo’n 15 fietsminuten.

Indeling:
Entree woning op de begane grond met een meterkast (7 groepen) en een binnentrap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met een trapopgang naar de tweede verdieping. Prettige werkkamer met een vaste kast aan de voorzijde van het appartement. Sfeervolle woonkamer ensuite met de kenmerkende kastruimte maar ook de fraaie plafonds met ornamenten, lijstwerk en een erker voorzien van elektrische zonneschermen aan de voorzijde van het appartement met een leuk uitzicht over de laan. De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen in een U-opstelling. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, losstaande koel-/vriescombinatie en een close-in boiler. De voormalige badkamer is voorzien van een separaat toilet met een handige opstelplaats voor een extra vriezer.

Tweede verdieping:
Overloop met een trapopgang naar de derde verdieping en een karakteristiek fonteintje. Tweede werkkamer annex studeerkamer met een vaste kast aan de voorzijde van het appartement. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement met toegang tot een beknopt balkon op het Westen. Royale ouderslaapkamer aan de achterzijde van het appartement. De wasruimte is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een opstelplaats voor een wasmachine en droger,  breed wasmeubel en een tweede toilet voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir. De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid.

Derde verdieping:
Overloop met een opstelplaats voor een cv-ketel (Nefit 2002). Deze verdieping is nog naar eigen inzicht in te delen en beschikt op dit moment over twee ruime slaapkamers, welke beide zijn voorzien van een dakraam.

Kenmerkend voor dit appartement zijn de originele details zoals paneeldeuren en plafonds maar ook de royale opzet van het appartement.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 120,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 2 leden (Valkenboslaan 356 en 358 even nummers)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 2/3e aandeel
- Reserve per 01-07-2020 is ca. € 882,-
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van een vinyl vloerbedekking
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening keuken via close-in boiler
- Warmwatervoorziening badkamer via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, voorkeur eind januari 2021

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie