Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Ligusterstraat 44

Vraagprijs: € 240.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Ligusterstraat 44
2563 VD Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 93
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1918
Status:Verkocht

Beschrijving

Ruim appartement op de tweede verdieping in het populaire Valkenboskwartier met een doorgebroken woonkamer, twee slaapkamers en een prettig terras op het Zuidoosten. Ideale ligging met keuze uit winkelaanbod aan de Weimarstraat, Fahrenheitstraat maar ook het centrum via openbaar vervoer. Kijkduin en het strand zijn op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping met een meterkast (6 groepen) en een binnentrap naar de tweede verdieping.

Kenmerkend voor deze bouwstijl is de riante centrale hal met een lichtkoepel waardoor een prettige binnenkomst. Verder een vaste kast waarin opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2009). De doorgebroken woonkamer beschikt over een fraaie parketvloer en veel lichtinval door de open ruimte en grote raampartijen. Aan de voorzijde van het appartement is een ouderslaapkamer gelegen. Tussenliggende badkamer welke is voorzien van een jacuzzi met een douchegelegenheid, wasmeubel met een fraaie spiegelkast en een handdoekenradiator. Separaat toilet. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. De keuken aan de achterzijde van het appartement gelegen en door de brede layout voorzien van een fijne opstelling met twee werkbladen waarin o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser losse koel-/vriescombinatie en een losse magnetron. Vanuit de keuken toegang tot een heerlijk terras op het ZuidOosten waar vanaf de ochtend tot begin van de avond van de zon kan worden genoten..

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (notarieel) waarvan de erfpachtcanon € 29,55 bedraagt per halfjaar achteraf met € 13,- aan beheerkosten per halfjaar achteraf. Grondwaarde bedraagt ca. € 3.940,-. Herziening van het canonpercentage zal per 1-1-2023 plaatsvinden
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 45,38 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel voor het appartement
- VvE bestaat uit 3 leden (Ligusterstraat 44 tot en met 48, even nummers)
- Reserve woningen per 22-8-2018 is ca. € 5.605,-
- Voorzijde voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer is voorzien van parket
- Hal, keuken en slaapkamers zijn voorzien van laminaat
- Energielabel is in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie