Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Volendamlaan 895

Vraagprijs: € 127.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Volendamlaan 895
2547 CD Den Haag
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 83
Verdieping: 6e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1965
Status:Verkocht

Beschrijving

Fraai gelegen vierkamer appartement op de zesde verdieping met twee slaapkamers (mogelijkheid voor 3) gelegen in complex "Groenhoven" met een ruim balkon. Ideaal gelegen nabij openbaar vervoer en winkelcentra Leyenburg, Leyweg en De Savornin Lohmanplein. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen. Eigen berging in de onderbouw. Mogelijkheid om op het achterliggende afgesloten terrein te kunnen parkeren.

Indeling:
Entree complex met bellentableau, lift en trappenhuis. Entree appartement op de 6e verdieping: L-vormige hal met meterkast (3 groepen). Woonkamer met doorbraak naar de eetkamer (eventueel 3e slaapkamer) en toegang tot het balkon, op het ZuidOosten, over de volle breedte van de woning.
Eenvoudige keuken aan de voorzijde van de woning gelegen in hoekopstelling en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, losse koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een boiler (eigendom). Separaat toilet. Badkamer voorzien van een douchegelegenheid, wasmeubel en opstelplaats voor een wasmachine. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning. Eigen berging in de onderbouw. Parkeren is mogelijk op het achtergelegen terrein via de VvE.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Eigen berging in de onderbouw
- Afgesloten parkeergelegenheid op achtergelegen terrein
- VvE is actief met een bijdrage van € 240,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 12/934e aandeel (VvE Volendamlaan 725 tot en met 961)
- Reserve per 31-12-2016 € 367.108,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woning is voorzien van vloerbedekking
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening keuken en badkamer via een boiler
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie