Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

van Arembergelaan 69

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:van Arembergelaan 69
2274 BP Voorburg
Wijk:
Woonoppervlakte m2: 71
Verdieping: 1e verdieping
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1930
Status:Verkocht

Beschrijving

Leuk appartement op de 1e verdieping met een mooie details zoals een erker, woonkamer ensuite en kenmerkende afmetingen zoals hoge plafonds.  Het appartement vraagt om liefde en geeft veel mogelijkheden voor een handige starter.
Ideaal gelegen op de rand van Voorburg en Den Haag met veel groen, uitvalswegen, winkelcentra Leidsenhage en Julianabaan, openbaar vervoer waaronder een bus- en treinstation.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Centrale hal met een ruime vaste kast voor garderobe en een meterkast (4 groepen). Separaat toilet. Sfeervolle ensuite met een fraaie schuifseparatie. Aan de voorzijde van het appartement een erker waardoor een leuk straatbeeld. Aan de achterzijde van het appartement een schuifpui naar een balkon op het Noordoosten. Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Keuken aan de achterzijde van het appartement met een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, losse magnetron, koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2019). Vanuit de keuken eveneens toegang tot het balkon via een deur. De badkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen en is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en een opstelplaats voor een wasmachine.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 100,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 51 leden (van Arembergelaan 19 tot en met 119 (oneven) en van Barbansonstraat 65)
- 2/103e aandeel
- Reserve per 31-12-2020 is ca. € 282.371,-
- Appartement is voorzien van laminaat
- Kunststof kozijnen met dubbel glas, behoudens de badkamer
- Badkamer is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Energielabel C
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

360° foto's