Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Aaltje Noordewierstraat 49

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Aaltje Noordewierstraat 49
2551 SC Den Haag
Wijk:Waldeck
Woonoppervlakte m2: 110
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1962
Status:Verkocht

Beschrijving

Op fijne locatie gelegen appartement met 2 slaapkamers maar met een kleine ingreep een derde slaapkamer. Het appartement biedt voor elk moment van de dag een plek in de zon door het balkon aan de voor- en achterzijde met een eigen berging in de onderbouw en een eigen garage met ruimte voor 1 auto en opslag.
Ideaal is de rustige ligging met veel winkelaanbod op loopafstand in Winkelhof Waldeck, openbaar vervoer en de boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op zo’n 5 fietsminuten.

Indeling:
Via een kleine verhoging (4 treden) toegang tot een afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau. Portiek met trap naar berging in de onderbouw en een eigen garage met elektrische roldeur. Toegang tot het appartement op de 1e verdieping: centrale hal met meterkast (7 groepen), vaste kast met opstelplaats voor een boiler (80 liter) en separaat toilet met een fonteintje.
Royale L-vormige woonkamer met de mogelijkheid om een 3e slaapkamer af te splitsen. Beknopt balkon aan de voorzijde van het appartement met ochtendzon. Badkamer met een douchegelegenheid, breed wasmeubel, handdoekenradiator en een opstelplaats voor een wasmachine. Masterbedroom met een kastenwand en toegang tot het balkon met een balkonkast. Het balkon is gelegen op Zuidwest en daardoor middag- en avondzon.
De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken toegang tot het balkon via een deur. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement.

Kenmerkend voor dit object is het vrije uitzicht aan de voorzijde en de aanwezigheid van een ondergelegen garage en een eigen berging.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 217,72 per maand voor het appartement
- VvE bijdrage voor de garage bedraagt € 7,07 per maand
- Voorschot stookkosten € 90,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 32 leden (Aaltje Noordewierstraat 3 tot en met 73 oneven nummers en Landréstraat 2 tot en met 30 even nummers)
- 11/335e aandeel
- Reserve per 31-12-2018 is ca. € 71.887,-
- Twee balkons
- Eigen garage
- Appartement is laminaat
- Houten kozijnen met enkel glas
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via boiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie