Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Amerongenstraat 100

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Amerongenstraat 100
2546 VZ Den Haag
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 78
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1934
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE ENORME TOELOOP ZIJN ALLE AFSPRAAKMOGELIJKHEDEN VAN HET EERDER GECOMMUNICEERDE OPEN HUIS INGEVULD.

Ruim appartement op de 2e verdieping met een doorgebroken woonkamer, open keuken, balkon op het Zuid Oosten en twee slaapkamers.
Ideaal gelegen in de wijk Leyenburg nabij openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag of Centraal Station maar ook t.o.v. sportverenigingen, scholen, winkelcentra Leyenburg, Leyweg en Almeloplein. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (7 groepen) en binnentrap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Riante woonkamer over de volle lengte met een erker aan de voorzijde van het appartement. De open keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en een koelkast. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De tussenliggende badkamer is voorzien van prettig lichtinval door een lichtkoepel, douchegelegenheid, en vaste wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met toegang tot een balkon op het ZuidOosten over de volle breedte. Wasruimte aan de achterzijde van het appartement voorzien van een opstelplaats voor een wasmachine, opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2018, huur € 26,50 per maand) en eveneens toegang tot het balkon.

Kenmerkend voor dit object is het lichtinval.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 3 leden (Amerongenstraat 96, 98 en 100 te Den Haag)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-07-2020 is ca. € 3.403,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met enkel glas,
- Appartement is voorzien van laminaat,
- Energielabel G
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie