Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Meppelweg 823

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Meppelweg 823
2544 AW Den Haag
Wijk:Morgenstond
Woonoppervlakte m2: 85
Verdieping: 1e en 2e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1957
Status:Verkocht

Beschrijving

Heerlijke maisonnette op de eerste en tweede verdieping met een verrassend vrij uitzicht en veel lichtinval. Twee ruime slaapkamers, moderne keuken en badkamer en maar liefst twee balkons op het ZuidWesten. Dit appartement beschikt over een fietsenberging en veel parkeergelegenheid. Ideaal gelegen met uitvalswegen, winkelcentra Leyenburg, Leyweg maar ook Houtwijk. Openbaar vervoer op loopafstand richting het centrum. Het strand van Kijkduin op zo’n 10 fietsminuten.

Indeling:
Op straatniveau een afgesloten entree met brievenbussen en een bellentableau. Trappenhuis naar de eerste verdieping, galerij met entree tot het appartement. Tochtportaal, ruime hal met een meterkast (6 groepen), vaste kast en een witgelakte open trap naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde van de woning een moderne keuken (2010) in hoekopstelling met een 4-pits gas-op-glaskookplaat, afzuigkap, oven, opstelplaats voor een huurboiler (80 liter) en een handige nis met een koel-/vriescombinatie. Toilet met een fonteintje. Woonkamer met een keurige radiatorombouw, fraaie shutters, ruime vaste kast en openslaande deuren naar een balkon op het ZuidWesten.
Tweede verdieping: overloop met een vaste kast waarin een opstelplaats voor een wasmachine. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval. Tussenliggende badkamer met een inloopdouche, wasmeubel en een tweede toilet (Sanibroyeur). Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar een balkon op het ZuidWesten met uitzicht over de groenstrook. Eigen berging op de begane grond.

Kenmerkend voor deze woning is het lichtinval!

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voortdurend tot 31 december 2028 waarbij de canonverplichting € 26,34 bedraagt per halfjaar
- Heruitgifte erfpacht is in aanvraag
- Erfpachtvoorwaarden AB 1923 nr 19, 1930 nr. 26 en 27
- VvE is actief met een bijdrage van € 220,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 42 leden (Meppelweg 801 tot en met 885)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/42e aandeel
- Reserve per 30-6-2018 is ca. € 98.850,-
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Slaapkamer voorzijde is voorzien van vinyl
- Verder is de woning voorzien van laminaat
- Energielabel E
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via boiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie