Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Blaricumseplein 23

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Blaricumseplein 23
2574 SN Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 127
Verdieping: 2e en 3e
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1928
Status:Verkocht

Beschrijving

Buitengewoon royaal (woonoppervlak ca. 127m2) en uniek object aan het Blaricumseplein met een vrij uitzicht aan zowel voor- en achterzijde. Het appartement is vergroot door de in 2011 gerealiseerde dakopbouw waardoor een riante living met een open keuken en veel raampartijen zijn ontstaan op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht maar ook een heerlijke buitenruimte (ca. 17m2) op het ZuidWesten. Mogelijkheid voor vier ruime slaapkamers. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Leyenburg, Leyweg en Dierenselaan, openbaar vervoer, sportverenigingen en scholen. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Hal met meterkast (15 groepen) en binnentrap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, keurig separaat toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Door de gerealiseerde dakopbouw is de voormalige woonkamer aan de voorzijde van het appartement nu ingedeeld als een royale slaapkamer met veel raampartijen met een sfeervolle roedeverdeling en een vrij uitzicht op het plein. Deze royale slaapkamer kan eenvoudig worden gesplitst naar twee slaapkamers. Hierdoor zijn vier ruime slaapkamers mogelijk op deze verdieping. Luxe badkamer met een ligbad, separate douchegelegenheid, breed wasmeubel met een dubbele kraan, handdoekenradiator en een opstelplaats voor een wasmachine. Aan de achterzijde van het appartement is nog een ruime slaapkamer ontstaan door een doorbraak van de voormalige keuken met de naastgelegen slaapkamer. Via een deur toegang tot een balkon met een balkonkast waarin een opstelplaats voor een cv-ketel (Bosch 2008). Derde slaapkamer met een erker en door de hoekligging veel lichtinval.

Derde verdieping:
Bij het betreden van deze verdieping valt direct het vrije uitzicht en de riante living op. Open keuken in hoekopstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie, magnetron en een vaatwasser. Prettig is de aanwezigheid van een toilet op deze verdieping welke is voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir. Via openslaande deuren toegang tot een fijn terras op het ZuidWesten met ook hier een vrij uitzicht.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven waarbij de canonverplichting is afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden AB 1986, herz 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 35,- per maand
- Collectieve opstalverzekering in aanvraag
- VvE bestaat uit 3 leden (Blaricumseplein 23, 24 en 25)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel
- Het aandeel is aan wijziging onderhevig door vergroting van het appartement waarvoor een procedure loopt voor wijziging in de akte van splitsing
- Dakopbouw is geplaatst in 2010 met vergunning
- Schilderwerk buitenzijde in 2019
- Boeidelen geschilderd in 2019
- Gevel nagelopen appartement in 2019
- Reserve per 31-1-2019 is ca. € 4.307,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat
- Energielabel is in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie