Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Aarnout Drostlaan 9

Vraagprijs: € 159.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Aarnout Drostlaan 9
2523 EJ Den Haag
Wijk:Laakkwartier
Woonoppervlakte m2: 121
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1932
Status:Verkocht

Beschrijving

Riante bovenwoning met 3 ruime slaapkamers en een verrassend dakterras van ca. 31 m2 op het ZuidWesten. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Megastores, openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot de woning op de 1e verdieping, hal met meterkast (5 groepen).

Tweede verdieping:
Via een binnentrap toegang tot de tweede verdieping, overloop met een separaat toilet. Doorgebroken woonkamer met veel lichtinval door de ligging. Aan de achterzijde van de woning een doorgang naar de keuken in een hoekopstelling welke is voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap (recirculatie), losse magnetron, losse Amerikaanse koel-/vriescombinatie en een losse vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot een balkon op het ZuidWesten. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een vaste kast. De badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een duobad, separate douchegelegenheid, wasmeubel en toegang tot een balkon via openslaande deuren.

Derde verdieping:
Overloop met opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant 2005) en een opstelplaats voor een wasmachine en wasdroger. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met een dakkapel. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een wasmeubel en een dakkapel. Vanuit de overloop via een deur toegang tot een royaal dakterras met een berging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (via een obligatoire overeenkomst) waarvan de erfpachtcanon € 151,80 bedraagt en beheerkosten € 12,75 halfjaarlijks achteraf. Grondwaarde bedraagt € 13.200,-. Herziening van het canonpercentage zal per 1-1-2020 plaatsvinden
- VvE is actief met een bijdrage van € 30,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 3 leden (Aarnout Drostlaan 9, 11 en 13)
- VvE is ingeschreven bij de KvK
- 3/7e aandeel
- Reserve per 15-8-2017 ca. € 1.100,-
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en houten kozijnen voorzien van enkel glas behoudens woonkamer (dubbel glas)
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie