Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Hengelolaan 213

Vraagprijs: € 235.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Hengelolaan 213
2545 JJ Den Haag
Wijk:Morgenstond
Woonoppervlakte m2: 70
Verdieping: 1e verdieping
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1961
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement op de 1e verdieping met 3 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, balkon aan voor- en achterzijde en een eigen berging in de onderbouw. Bij gelegenheid kan er geparkeerd worden op het afgesloten parkeerterrein voor het appartement.
Opvallend voor dit complex is de heerlijke rustige ligging met uitzicht op de groenstrook.
Voor dit object geldt een woonoppervlak van ca. 70m2.
Erfpacht waarvan heruitgifte in aanvraag. Energielabel E.
Een gunstige ligging t.o.v. winkelcentra Leyweg en Houtwijk, sportverenigingen, scholen, Zuiderpark en uitvalswegen. Openbaar vervoer via bus of tram richting centrum van Den Haag en een goede verbinding naar Centraal station. Internationale school Kijkduin, duinen en het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis. Op de 1e verdieping entree tot het appartement met een centrale hal met intercom, vaste kast en een meterkast (4 groepen). Modern separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Ruime woonkamer met toegang tot een balkon op het Zuidwesten en een prettig uitzicht over een groenstrook. Handig is de elektrische zonwering.
Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen. De royale masterbedroom is aan de voorzijde van het appartement gelegen. De keuken is o.a. voorzien van een rechte opstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koel-/vriescombinatie, losse magnetron, opstelplaats voor een wasmachine en cv-ketel (Remeha 2013). Het balkon aan de achterzijde van het appartement is bereikbaar via de keuken.
De beknopte badkamer is via de keuken bereikbaar en is voorzien van een douchegelegenheid, wasmeubel en een handdoekenradiator. Eigen berging in de onderbouw. Parkeren is mogelijk op het voorgelegen terrein van de VvE en is alleen toegankelijk voor bewoners. Het parkeerterrein is aangrenzend aan de portieken en ingang van het trappenhuis.

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging in groen en kindvriendelijke omgeving.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 37,98 bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923 en 1930
- VvE is actief met een bijdrage van € 141,65 per maand
- Parkeergelegenheid op achtergelegen terrein
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 20 leden (Hengelolaan 207 t/m 217 B oneven te 's-Gravenhage)
- 8/163e aandeel
- VvE heeft een samenwerking met 2 andere VvE's waarbij er gezamenlijk wordt gespaard, vergaderd en onderhoud wordt uitgevoerd
- Reserve per 31-12-2022 is ca. € 167.898,- (de reserve is met inbegrip van de 2 andere VvE's)
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via een cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg,

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie