Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Meidoornstraat 114

Vraagprijs: € 119.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Meidoornstraat 114
2563 GK Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 70
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1916
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement op de eerste verdieping met een doorgebroken woonkamer (mogelijkheid voor een derde slaapkamer) en twee slaapkamers. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Fahrenheitstraat, Weimarstraat en Vlierboomstraat, openbaar vervoer en het strand op zo’n 10 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Hal met meterkast (5 groepen). Woonkamer met een erker aan de voorzijde en bijzonder veel lichtinval door de bijgetrokken slaapkamer welke nu in gebruik is als een eetkamer. Vanuit de woonkamer toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde. Vanuit de hal toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douchegelegenheid, wasmeubel en een toilet met een hangcloset en een inbouwreservoir. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen welke is voorzien van een 5- pits gaskookplaat, afzuigkap, losse koel-/vriescombinatie en 2e opstelling met een werkblad en het spoelgedeelte, opstelplaats voor een wasmachine en weggewerkte opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2013).

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 55,- per maand.
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 6 leden (Meidoornstraat 106 tm 116)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/6e aandeel
- Reserve per 31-12-2015 € 13.010,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie