Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Zuiderparklaan 48

Vraagprijs: € 215.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Zuiderparklaan 48
2574 HL Den Haag
Wijk:Rustenburg Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 86
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1929
Status:Verkocht

Beschrijving

Appartement op de 2e verdieping met veel mogelijkheden om een eigen draai te geven aan het interieur. De indeling kan eenvoudig worden gewijzigd naar twee grote slaapkamers. Verder een ruime woonkeuken en een balkon met een vrije doorkijk.
Ideaal gelegen t.o.v. winkelgebied Dierenselaan en Weimarstraat maar ook de gezellige Fahrenheitstraat en Thomsonlaan zijn een uitstapje waard. Verder een goede verbinding met openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station.
Boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (4 groepen) en binnentrap naar de 2e verdieping. Ruime overloop met een separaat toilet. Riante woonkamer met een doorbraak naar een eetkamer welke eenvoudig als 2e slaapkamer kan worden ingedeeld.  Tussenliggende badkamer welke is voorzien van een douchgelegenheid en een vaste kast. Aan de achterzijde van het appartement is een ruime keuken met een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een geiser. Vanuit de keuken toegang tot een prettig balkon op het NoordOosten. Royale masterbedroom aan de achterzijde van het appartement met een wastafel en eveneens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (via obligatoire overeenkomst geregeld) waarvan de erfpachtcanon ca € 127,06 bedraagt per jaar. Grondwaarde € 8470,-. Herziening canonpercentage per 1-1-2023
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993/2008
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 3 leden (Zuiderparklaan 52-50-48(Fictief) Te ‘s-Gravenhage even nummers)
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-12-2020 is ca. € 1.055,-
- Appartement is voorzien van laminaat behoudens de keuken en slaapkamer
- Keuken is voorzien van vinyl
- Voorzijde is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via moederhaard
- Warmwatervoorziening via geiser
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel gezien de leegstand.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie