Ouverturestraat 55

Vraagprijs: € 265.000 k.k.


Kenmerken

Adres:Ouverturestraat 55
2553 VN Den Haag
Wijk:Loosduinen
Woonoppervlakte m2: 103
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1925
Status:Te koop

Beschrijving

OPEN HUIS donderdag 10 september a.s. van 18:00-19:00 uur. U bent natuurlijk ook op een eerdere datum van harte welkom dus wachten tot het open huis is niet nodig. In afwijking op onze werkwijze bent u natuurlijk van harte welkom bij het open huis maar is aanmelden vooraf noodzakelijk! We doen bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Het is daarom raadzaam een bezichtigingsafspraak te maken omdat wij genoodzaakt zijn u op volgorde rond te leiden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Royale bovenwoning met een royale woonkamer, afzonderlijke eetkamer met een doorbraak naar een halfopen keuken, riant terras op het ZuidWesten en 4 slaapkamers.
Ideaal gelegen in de wijk Loosduinen nabij openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag of Centraal Station maar ook t.o.v. sportverenigingen, scholen waaronder de International School. Verder op loopafstand het gezellig winkelcentrum Loosduinen met een wekelijkse markt op woensdag op het Loosduinse Hoofdplein maar ook Winkelhof Waldeck aan het Alphons Diepenbrockhof is om de hoek. Op zo'n 10 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee bij Kijkduin gelegen.

Indeling:
Entree op straatniveau met een meterkast (4 groepen) en een binnentrap naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met een separaat toilet. Aan de voorzijde van het appartement een verrassende woonkamer met veel lichtinval en een leuke doorkijk in de straat door de hoekligging. Aan de achterzijde van het appartement een royale eetkamer met een doorbraak naar een halfopen keuken welke ook vanuit de overloop bereikbaar is. De keuken met een rechte opstelling en een werkeiland. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, close-in boiler, mogelijkheid voor een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Via een deur toegang tot een royaal terras op het ZuidWesten. Aan de voorzijde van het appartement een slaapkamer.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer aan de voorzijde van het appartement met een dakkapel. Royale slaapkamer aan de zijgevel met een dakkapel. Badkamer met een ligbad met een douchegelegenheid, wasmeubel, handdoekenradiator en een opstelplaats voor een wasmachine. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met een dakkapel en een vaste kast met een opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant)

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging met 4 slaapkamers en een royaal terras.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 67,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 2 leden (Ouverturestraat 53 en 55 te Den Haag)
- Inschrijving bij KvK is in aanvraag,
- VvE is recentelijk actief, waardoor de reserve nog nihil is
- 2/3e aandeel
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas behoudens de slaapkamers
- Slaapkamer achterzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Slaapkamers voorzijde zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Appartement is voorzien van een laminaat vloer
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg,

Video

360° foto's

Locatie