Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Huis te Landelaan 15 F406

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Huis te Landelaan 15 F406
2283 SC Rijswijk
Wijk:
Woonoppervlakte m2: 39
Verdieping: 4e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1961
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurige studio op de 4e verdieping met een vrij uitzicht over een groenstrook en een prettig lichtinval. In 2018 is het appartement intern gerenoveerd met een nieuwe keuken, badkamer, toilet, gestucte wanden en plafonds en een nieuwe vloer. De woonkamer is doorgebroken maar het creëren van een aparte slaapkamer is goed mogelijk. Verder een gezellige balkon en een eigen berging in de onderbouw.
Ideaal is de centrale ligging met veel groen maar ook op loopafstand van winkelcentrum in de Boogaard, scholen, diverse parken zoals Te Werve, waterpartij De Put, Overvoorde, sportpark Vredenburch, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Verzorgde entree met brievenbussen- en bellentableau. Afgesloten tussenhal met toegang tot de liften, bergingen en trappenhuis. Op de 4e verdieping een brede corridor met een meterkast (5 groepen). Het appartement is aan de achterzijde van het complex is gelegen met prettig uitzicht. De indeling is gewijzigd waardoor een prettig ruimtelijk gevoel met veel lichtinval met een kleine ingreep kan een slaapkamer eenvoudig weer worden gerealiseerd. Verder een open keuken gelegen in hoekopstelling en is voorzien van o.a. een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en een tafelmodel koelkast met een vrieslade. De badkamer is voorzien van een separate douchegelegenheid, wasmeubel, toilet en een opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de woonkamer toegang tot een ruim balkon met vrij uitzicht over een groenstrook. Eigen berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en centrale ligging met op loopafstand van winkelcentrum in de Boogaard.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Het appartement mag slechts door één persoon worden bewoond.
- VvE is actief met een bijdrage van € 185,54 inclusief voorschot stookkosten, water, huismeester, en schoonmaak
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 126 leden
- 1/140e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 90.971,-
- Appartement is voorzien van laminaat
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Energielabel G
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie