Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Wolweversgaarde 120

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Wolweversgaarde 120
2542 AV Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 68
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1959
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Keurig appartement op de 1e verdieping met een royale woonkamer en een afzonderlijke eetkamer welke ook als slaapkamer kan worden ingericht. Het appartement beschikt over een eigen berging en een prettig balkon op het Zuidoosten.
Ideaal gelegen aan de rand van Den Haag met openbaar vervoer (tram 9) richting het centrum van Den Haag, station Hollands Spoor en het Centraal Station maar ook uitvalswegen en veel groen zoals het recreatiegebied Uithofspark en Madestein. Diverse winkelcentra in de omgeving zoals de Stede en Leyweg, Ambachtsgaarde en het gezellige Wateringen met een dorps karakter dus voldoende keuze. Kijkduin, International School of The Hague en de duinen, zee en het strand op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom, trappenhuis met in de onderbouw toegang tot een eigen berging. Entree appartement op de eerste verdieping, centrale hal met een meterkast (4 groepen), intercom en een separaat toilet met een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot een ruime woonkamer met een vaste kast. Aan de achterzijde van het appartement een eetkamer met ook een vaste kast. Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement met twee vaste kasten, waardoor veel opbergruimte. Aan de achterzijde van het appartement is de keuken gelegen met een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2015). Tweede rechte opstelling met kastruimte en een magnetron, tafelmodel koelkast, tafelmodel vriezer, losstaande vaatwasser en opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot een balkon op het Zuidoosten met een balkonkast. De naastgelegen badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een wastafel. Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Heruitgifte erfpacht is in aanvraag
- Eigen berging in de onderbouw
- VvE is actief met een bijdrage van € 88,88 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 8/225e aandeel (VvE Wolweversgaarde 104 t/m 164 even nummers)
- Reserve per 31-12-2020 ca. € 22.304,-
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van tapijttegels behoudens de keuken
- Keuken is voorzien van vinyl
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie