Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

De Gheijnstraat 44

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:De Gheijnstraat 44
2562 NP Den Haag
Wijk:Regentessekwartier
Perceel m2: 45
Woonoppervlakte m2: 61
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1891
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Charmante en knusse woning in de “Blauwe Pannenbuurt” wat een klein dorpje is binnen het Regentessekwartier met veel laagbouw. De woning kenmerkt zich door een sfeervolle indeling, woonkamer met een open haard, keuken in de achterbouw, patio op het ZuidOosten en op de eerste verdieping twee slaapkamers en een badkamer.
Ideaal is de rustige ligging in het Regentessekwartier met op loopafstand openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag of Centraal Station. Grote diversiteit aan winkelaanbod in de Weimarstraat. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen.

Indeling:
Entree op straatniveau, hal met separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Knusse woonkamer met lamelparket en een eetkamer aan de voorzijde van de woning met een meterkast (3 groepen) en een gezellige brede vensterbank. Trapopgang met een vaste kast en een gezellig zitgedeelte met een open haard en doorloop naar de keuken in de achterbouw. De keuken in hoekopstelling is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met een vrieslade, oven, opstelplaats voor een wasmachine en een keurige weggewerkte opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2015). Vanuit de keuken toegang tot de patio op het Zuid Oosten.

Eerste verdieping: overloop met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Veel lichtinval door de grote dakkapel. Badkamer met een douchegelegenheid en een klein wasmeubel. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning door de dakkapel met een leuk straatbeeld.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en toch centrale ligging, open haard en plafondhoogte maar ook het knusse karakter.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Woonkamer en keuken zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas behoudens de deur naar de patio welke is voorzien enkel glas.
- Dakkapel achterzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Slaapkamer voorzijde is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- Woonkamer is voorzien van lamelparket
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Overloop en slaapkamer zijn voorzien van laminaat.
- BSG REGENTESSEKWARTIER
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie