Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Laan van Meerdervoort 218N

Vraagprijs: € 245.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Laan van Meerdervoort 218N
2517 BK Den Haag
Wijk:Duinoord
Woonoppervlakte m2: 80
Verdieping: 5e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1961
Status:Verkocht

Beschrijving

Heerlijk appartement op de vijfde verdieping met twee slaapkamers, een prettige woon-/eetkamer met grote raampartijen waardoor een prachtig vergezicht en een balkon gelegen op het ZuidWesten. Ideale ligging aan de rand van de wijk Duinoord met openbaar vervoer en een grote diversiteit aan restaurants en winkelaanbod op loopafstand. Scheveningen, centrum en het strand zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Imposante centrale entree met liften, trappenhuis en een trap naar de ondergelegen berging wat uniek is binnen deze wijk. Op de vijfde verdieping moet u echt even vanuit het trappenhuis het fraaie uitzicht bewonderen met o.a. een blik op het Vredespaleis. Entree tot het appartement met een L-vormige centrale hal met een vaste kast en een meterkast (7 groepen). Separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Badkamer voorzien van een douchegelegenheid en een vaste wastafel. Opvallend is de ligging van de woon-/eetkamer met een vaste kast en grote raampartijen waardoor bijzonder veel lichtinval en een fraai uitzicht. Vanuit de eetkamer en de woonkamer is het balkon op het ZuidWesten bereikbaar. De keuken (Ikea) in rechte opstelling is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een losse koel/-vriescombinatie. Tevens een opstelplaats voor wasmachine en een wasdroger. Vaste kast en handig weggewerkt is de elektrische boiler (80 liter). Vanuit de keuken toegang tot een beknopt balkon met uitzicht richting de Reinkenstraat. Slaapkamer met een vaste kast en veel lichtinval door de grote raampartij. Ouderslaapkamer welke nu in gebruik is als een thuiswerkplek met een enorme kastenwand. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 163,39 per maand
- Voorschot stookkosten € 68,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 25/1000e aandeel voor het appartement
- VvE bestaat uit een bedrijfsruimte en 36 appartementen (Conradkade 67 en 68 en Laan van Meerdervoort 218 en 220)
- Reserve woningen per 31-12-2016 is ca. € 129.908,-
- Appartement is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas (HR++ glas 2011)
- Elektrische screen bij het balkon op het ZuidWesten (2014)
- Hal, woon-/eetkamer en slaapkamers zijn voorzien van laminaat
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Energielabel E
- Verwarming via blokverwarming met individuele meters
- Warmwatervoorziening via eigen elektrische boiler
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie