Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Vlaskamp 216

Vraagprijs: € 275.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Vlaskamp 216
2592 AG Den Haag
Wijk:Mariahoeve
Woonoppervlakte m2: 98
Verdieping: 3e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1966
Status:Verkocht

Beschrijving

Heerlijk wonen in het groen van Mariahoeve met een rustige ligging maar toch centraal t.o.v. openbaar vervoer, uitvalswegen, centrum van Den Haag maar ook landgoed Clingendael, Huis ten Bosch en de Japanse Tuin naast de grote diversiteit aan winkels in winkelcentrum Mariahoeve, Theresiastraat en op fietsafstand de Mall of the Netherlands.
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping met een ruime woonkamer en aangrenzend balkon op het Zuidwesten. De renovatie was ingezet door de verkoper met de intentie voor een ruime opzet met een royale woonkeuken en een luxe badkamer maar de werkzaamheden zijn onverhoopt gestaakt. Door de huidige indeling is de potentie van het appartement goed te zien en is de opbouw aan de koper.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en lift. Entree tot appartement op de derde verdieping. Centrale hal met een videofoon en een vaste kast waarin een meterkast (4 groepen). Separaat toilet met een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot een ruime en brede woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren lekker van de zon genieten op een royaal balkon welke op het Zuidwesten is gelegen. In de schaduw? Geen probleem door de aanwezigheid van een elektrische zonwering. Aan de voorzijde van het appartement de nog in te richten woonkeuken (door de bijgetrokken slaapkamer) met een balkon op de ochtendzon. De masterbedroom is voorzien van een vaste kast en geeft toegang tot de tussenliggende badkamer welke is voorzien van een douchegelegenheid en een vaste wastafel. Berging in de onderbouw. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

De verkoper heeft de renovatie in gang gezet en de mogelijkheden liggen voor het oprapen voor een fraaie woonkeuken en moderne badkamer. Koper kan dit naar eigen smaak afronden.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 131,36 bedraagt per jaar tot en met 31 december 2035
- Heruitgifte zal worden aangevraagd bij een koopovereenstemming waarvoor de kosten voor koper
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- VvE is actief met een bijdrage van € 245,- per maand
- Voorschot stookkosten € 90,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 66 leden (140 t/m 270 even nummers te ’s-Gravenhage)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- Reserve per 31-12-2019 ca. € 92.806,-
- 29/1.265e aandeel
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, behoudens de keuken
- Keuken is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woonkamer, hal en slaapkamer zijn voorzien van een parketvloer
- Energielabel E
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via boiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie