Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Lijnbaan 168

Vraagprijs: € 260.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Lijnbaan 168
2512 VD Den Haag
Wijk:Centrum
Woonoppervlakte m2: 71
Verdieping: 3e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1934
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement met centrale ligging aan de Lijnbaan gelegen op de 3e verdieping met een sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht, 2 slaapkamers en een fijne keuken en badkamer. Tevens een eigen berging op de begane grond.
Ideaal is de centrale ligging met op loopafstand het bruisende centrum van Den Haag met alle faciliteiten zoals een divers winkelaanbod, restaurants, supermarkten maar ook openbaar vervoer richting o.a. Centraal Station. De boulevard, duinen en het strand van Scheveningen zijn op ca. 10 fietsminuten gelegen met gezellige horeca en breed strand.

Indeling:
Afgesloten portiek met brievenbussen- en bellentableau met intercom. Toegang tot de bergingen en  trappenhuis. Entree appartement op de 3e verdieping. Centrale hal met een meterkast (6 groepen). Vanuit de hal toegang tot een sfeervolle woonkamer met een kenmerkend vrij uitzicht. Ruime doorgebroken slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Tussenliggende badkamer welke is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en een toilet. De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een rechte opstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, opstelplaats voor een was-/droogcombinatie en een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2016). Via een deur toegang tot een balkon. De masterbedroom is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Eigen berging op de begane grond.

Kenmerkend voor deze woning is de centrale ligging met op loopafstand openbaar vervoer en alles wat het centrum van Den Haag te bieden heeft.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (obligatoir geregeld) waarvan de erfpachtcanon € 139,16 zijnde 1,1% van de grondwaarde die is vastgesteld op € 12.650,-. De beheerkosten zijn € 31,- jaarlijks achteraf verschuldigd. Herziening canonpercentage per 01-07-2025
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 134,- per maand
- VvE bestaat uit 130 leden (Lijnbaan 76 tot en met 194 (even nummers) en Blekerslaan 15 tot en met 23 B (oneven nummers) te 's-Gravenhage)
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 2/130e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 225.893,-
- Appartement aan de voorzijde is voorzien van aluminium kozijnen met nieuw HR++ dubbel glas
- Appartement aan de achterzijde is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat behoudens de masterbedroom
- Masterbedroom is voorzien van vloerbedekking
- Overige slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie