Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Kamperfoeliestraat 20

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Schitterend Appartement Met Twee Slaapkamers In Valkenboskwartier

Kenmerken

Adres:Kamperfoeliestraat 20
2563 KK Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 58
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1926
Status:Verkocht

Beschrijving

Sfeervol en modern appartement op de eerste verdieping met een schitterende open keuken, twee slaapkamers en een balkon op het ZuidWesten. Ideale ligging in het Valkenboskwartier met keuze uit winkelaanbod aan de Weimarstraat, Fahrenheitstraat maar ook het centrum via openbaar vervoer. Kijkduin en het strand zijn op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal, doorgebroken woonkamer met aan de achterzijde een prettige eetkamer met een open keuken in rechte opstelling welke is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, grote vriezer en een vaatwasser. Mooi detail is het hardstenen werkblad met een plateau boven de koelkast waardoor de keuken niet massaal is afgesloten van de woonkamer. Ook de grote ramen dragen bij aan een prettige ruimte om te verblijven. Handig weggewerkt is de opstelplaats van een cv-ketel (Remeha 2005) in een keukenkast. Tevens werkbladverlichting via spots. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een meterkast (5 groepen). Separaat toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Badkamer voorzien van een douchegelegenheid en een vaste wastafel. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en betreft een samenvoeging van een kleine slaapkamer met de voormalige keuken waardoor een royale kamer is ontstaan met veel lichtinval. Opstelplaats voor een wasmachine en via een deur toegang tot een balkon op het ZuidWesten met een leuke doorkijk.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (notarieel) waarvan de erfpachtcanon € 25,96 bedraagt per halfjaar achteraf met € 13,-   aan beheerkosten per halfjaar achteraf. Grondwaarde bedraagt € 3.244,53. Herziening van het canonpercentage zal per 1-1-2022 plaatsvinden
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 30,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/6e aandeel voor het appartement
- VvE bestaat uit 6 leden (Kamperfoeliestraat 14 tot en met 22a, even nummers)
- Reserve woningen per 9-8-2018 is ca. € 6.406,-
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie