Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Melis Stokezijde 88

Vraagprijs: € 145.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Melis Stokezijde 88
2543 GE Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 61
Verdieping: 4e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1978
Status:Verkocht

Beschrijving

OPEN HUIS donderdag 9 april a.s. van 18:00-19:00 uur.
U bent natuurlijk ook op een eerdere datum van harte welkom dus wachten tot het open huis is niet nodig. In afwijking op onze werkwijze bent u natuurlijk van harte welkom bij het open huis maar is aanmelden vooraf noodzakelijk! We doen bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wellicht kunt u beter een bezichtigingsafspraak maken omdat wij genoodzaakt zijn om u op volgorde rond te leiden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Zeer verzorgd twee kamer appartement met drie balkons op de vierde verdieping waarvan het grootste balkon is gelegen op het ZuidWesten. Het appartement is voorzien van een gemoderniseerde badkamer en een keurige keuken. Ruime slaapkamer met een beknopt balkon en een eigen berging op de begane grond. Voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.
Ideaal gelegen met openbaar vervoer op loopafstand (tram 9), uitvalswegen naar A4 maar ook nabij gelegen zijn winkelcentra de Stede, Ambachtsgaarde en het gezellige centrum van Wateringen. Genieten van de natuur op loopafstand in recreatiegebied Madestein, de Uithof maar ook het strand van Kijkduin op zo'n 10 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en een lift. Entree appartement op de vierde verdieping. Centrale hal met een meterkast (3 groepen). Vanuit de hal toegang tot een sfeervolle woonkamer met een balkon aan de zijgevel maar ook toegang tot een ruim balkon op het ZuidWesten dus lekker vroeg al de zon tot in de namiddag. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk met een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een opstelplaats voor een wasmachine. Verder een losse magnetron en een losse koel-/vriescombinatie. Royale slaapkamer met een deur naar een (3e !) balkon. Keurige badkamer met een douchegelegenheid, wasmeubel en een toilet welke is voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir. Eigen berging op de begane grond.

Kenmerkend voor deze woning is de mate van buitenruimte en rustige ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Heruitgifte erfpacht met een te verwachten grondwaarde van € 9.913,- met de mogelijkheid tot afkoop of canonbetaling van ca. € 160,- per jaar
- Eigen berging op de begane grond
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 156,- per maand
- Voorschot stookkosten en water ca. € 55,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 7/521e aandeel (VvE Melis Stokezijde 54 tot en met 115 nummers, Parkzicht 4)
- Reserve per 31-12-2017 ca. € 176.510,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas behoudens de uitzetramen
- Appartement is voorzien van laminaat
- Energielabel C
- Verwarming via blokverwarming met warmtemeters
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening (via VvE)
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie