Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Rabarberstraat 64

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Rabarberstraat 64
2563 RN Den Haag
Wijk:Heesterbuurt
Woonoppervlakte m2: 66
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1926
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Sfeervol wonen in de Heesterbuurt in een instapklaar appartement? Dit charmante appartement met warme tinten en gezellige aankleding kan zo in de bekende woningmagazines. Prettige indeling met een knusse woonkamer, keurige keuken, balkon met middag- en avondzon, 2 slaapkamers en een volwaardige badkamer.
Ideaal is de rustige ligging in de Heesterbuurt met veel winkelaanbod op loopafstand in de Weimarstraat of Fahrenheitstraat. Openbaar vervoer naar het centrum Den Haag of Centraal Station. De boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen en het centrum Den Haag zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Centrale hal met een keurig separaat toilet en een ruime bergkast voorzien van een opstelplaats voor een wasmachine en een meterkast (3 groepen). Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De sfeervolle woonkamer is ingedeeld met een gezellige living aan de voorzijde van het appartement, openslaande deuren naar een royale masterbedroom aan de achterzijde van het appartement. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement met een rechte opstelling welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap (recirculatie), losse magnetron, koelkast met een vrieslade en een opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant 2009). Vanuit de keuken toegang tot een prettig balkon met een bergkast. Door de zonligging op het Zuidwesten middag- en avondzon. Uniek in deze bouwstijl is de volwaardige badkamer (voormalige slaapkamer) aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, een breed wasmeubel en openslaande deuren naar het balkon.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en toch centrale ligging maar ook karakteristieke details zoals glas-in-lood, klassiek deurbeslag en raampartijen.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven (notarieel) waarbij de canonverplichting en beheerkosten zijn afgekocht
- VvE is actief met een bijdrage van € 70,31 per maand
- Collectieve opstalverzekering (herbouwwaarde € 533.200,-)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 15/48e aandeel (VvE Rabarberstraat 62, 64 en 66 te ’s-Gravenhage)
- Reserve per 31-12-2020 ca. € 5.395,-
- Appartement voorzien van houten kozijnen met enkel glas, behoudens de keukendeur en de masterbedroom
- Masterbedroom is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Keukendeur is voorzien van een houten kozijn met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie