Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Volendamlaan 817

Vraagprijs: € 150.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Volendamlaan 817
2547 CC Den Haag
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 82
Verdieping: 3e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1965
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig vierkamer hoekappartement met 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3) gelegen in complex "Groenhoven" met een ruim balkon. Ideaal gelegen nabij openbaar vervoer en winkelcentra Leyenburg, Leyweg en De Savornin Lohmanplein. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen. Eigen berging in de onderbouw. Mogelijkheid om op het achterliggende afgesloten terrein te kunnen parkeren.

Indeling:
Entree complex met bellentableau, lift en trappenhuis. Entree appartement op de 3e verdieping: L-vormige hal met meterkast (6 groepen). Woonkamer met doorbraak naar de eetkamer (eventueel 3e slaapkamer) en toegang tot het balkon, op het ZuidOosten, over de volle breedte van de woning.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen in hoekopstelling en voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, losse vaatwasser, losse koel-/vriescombinatie, opstelplaats voor een geiser (huur) en een opstelplaats voor een wasmachine. Door de hoekligging een groot raam in de zijgevel waardoor een prettig lichtinval in de keuken. Separaat toilet voorzien van een hangcloset met inbouwreservoir. Moderne badkamer voorzien van een douchegelegenheid, wasmeubel en een verlaagd plafond met spots. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon via een deur. Eigen berging in de onderbouw. Pareren van 1 auto is mogelijk op het achtergelegen terrein.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Eigen berging in de onderbouw
- Afgesloten parkeergelegenheid op achtergelegen terrein
- VvE is actief met een bijdrage van € 240,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 12/934e aandeel (VvE Volendamlaan 725 tot en met 961)
- Reserve per 31-12-2016 € 367.108,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening keuken en badkamer via een geiser
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie