Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Palaceplein 37

Vraagprijs: € 315.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Palaceplein 37
2587 WE Den Haag
Wijk:Scheveningen
Woonoppervlakte m2: 83
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1996
Status:Verkocht

Beschrijving

Heerlijk wonen op loopafstand van de boulevard met gezellige restaurants, het strand, Kurhaus, Palace Promenade met een grote diversiteit aan winkels en de kenmerkende Pier van Scheveningen? In complex Plaza Leonarda Da Vinci is dit keurige appartement gelegen op de 1e verdieping met een eigen berging en eigen parkeerplaats (!) in de ondergelegen parkeergarage. Het appartement is rustig gelegen aan het binnenterrein waardoor een ruimtelijke opzet. Naast een gezellige woonkamer met een halfopen keuken twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer.

Indeling:
Verzorgde en afgesloten entree met videofoon en een bellen- en brievenbussentableau, trappenhuis met roltrap en  met een videofoon. Centrale hal met trappenhuis en lift naar de loopstraat met zicht op het gemeenschappelijke binnenterrein. Vanuit de binnentuin toegang tot het appartement op de eerste verdieping met een terras aan de voorzijde en een meterkast (7 groepen).
Bij binnenkomst een centrale hal met een vaste kast waarin een opstelplaats voor een cv-ketel (AWB 2009) en een keurig toilet met een fonteintje.
Royale woonkamer met trendy kleurstelling en een vrije doorkijk naar de Utrechtsestraat. Aan de voorzijde van het appartement een halfopen keuken met een rechte opstelling en voorzien van o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een losstaande Amerikaanse koelkast. Tussenliggende moderne badkamer met een separate douchegelegenheid,  wasmeubel en een opstelplaats voor een wasmachine. Masterbedroom aan de achterzijde van het appartement. Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement.
In de onderbouw is een eigen berging en een eigen parkeerplaats gelegen.

Kenmerkend voor dit appartement is de rustige ligging met op loopafstand de boulevard, eigen parkeerplaats en eigen berging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 221,59 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 295 leden
- 10/4653e aandeel voor het appartement
- 1/4653e aandeel voor de parkeerplaats
- Reserve per 31-12-2020 is ca. € 1.883.438,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat
- Energielabel C
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie