Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Melis Stokezijde 135

Vraagprijs: € 135.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Melis Stokezijde 135
2543 GH Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 61
Verdieping: 5e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1978
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig twee kamer appartement met drie balkons op de vijfde verdieping waarvan het grootste balkon is gelegen op het Westen. Het appartement is voorzien van een nette keuken en badkamer. Eigen berging op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.
Ideaal gelegen met openbaar vervoer op loopafstand (tram 9), uitvalswegen naar A4 maar ook nabij gelegen zijn winkelcentra de Stede, Ambachtsgaarde en het gezellige centrum van Wateringen. Genieten van de natuur op loopafstand in recreatiegebied Madestein, de Uithof maar ook het strand van Kijkduin op zo'n 10 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en een lift. Entree appartement op de vijfde verdieping. Centrale hal met een meterkast (7 groepen). Vanuit de hal toegang tot een prettige woonkamer met een balkon aan de zijgevel maar ook toegang tot een ruim balkon op het Westen dus heerlijk vanaf ca. 11:00 uur tot in de namiddag van de zon genieten of in de schaduw door het elektrisch te bedienen zonnescherm. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk met een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, boven- en onderkasten. Kastenwand met een losse magnetron, oven, losse halve vaatwasser en een losse koel-/vriescombinatie. Slaapkamer met een deur naar een (3e !) balkon. Badkamer met een jacuzzi en douchegelegenheid, wasmeubel, handdoekenradiator, opstelplaats voor een wasmachine en een toilet welke is voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir. Eigen berging op de begane grond.

Kenmerkend voor deze woning is de mate van buitenruimte en rustige ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (via obligatoire overeenkomst geregeld) waarvan de erfpachtcanon ca € 148,79 bedraagt per jaar. Grondwaarde € 8266,-. Herziening canonpercentage per 1-1-2022
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993/2008
- Eigen berging op de begane grond
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 139,- per maand (jaarrekening 2017)
- Voorschot stookkosten en water ca. € 71,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 7/521e aandeel (VvE Melis Stokezijde 118 tot en met 180 nummers, Parkzicht 3)
- Reserve per 31-12-2017 ca. € 181.046,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas woonkamer
- Hal en keuken zijn voorzien van plavuizen
- Woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van laminaat
- Elektrisch zonnescherm woonkamer en keuken
- Screen slaapkamer
- Energielabel D
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening (via VvE)
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie