Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Johannes de Bekalaan 9

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Johannes de Bekalaan 9
2273 DS Voorburg
Wijk:
Woonoppervlakte m2: 80
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1965
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig verzorgd hoekappartement op de eerste verdieping met drie slaapkamers en een heerlijk balkon op het ZuidWesten. Een Ideale ligging t.o.v. winkels, sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis, lift en toegang tot de berging in de onderbouw. Op de eerste verdieping toegang tot het hoekappartement waarbij door deze hoekligging veel privacy. Vestibule met meterkast (6 groepen). Centrale hal met toegang tot de prettige woonkamer aan de achterzijde van woning met een leuke doorkijk door het ontbreken van bebouwing en de ligging aan een strook met speeltoestellen. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, geiser (eigendom) en een opstelplaats voor wasmachine en een droger. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met een inbouwkast. Tussenliggende badkamer voorzien van een inloopdouche, wasmeubel met spiegelverwarming en een handdoekenradiator. Separaat modern toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Twee slaapkamers aan de achterzijde gelegen, allebei met toegang tot een balkon via een deur. Ruime eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Eigen berging in de onderbouw
- VvE is actief met een bijdrage van € 187,94 per maand inclusief water
- Voorschot stookkosten is € 81,80 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 8/163e aandeel voor het appartement (VvE Johannes de Bekalaan 1 tot en met 39 oneven nummers, 20 appartementen)
- Reserve per 1-1-2017 € 52.036,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Elektrische zonwering achterzijde (afstandsbediening)
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via geiser (eigendom Bosch 2008)
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie