Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Dr. J. Presserstraat 287

Vraagprijs: € 385.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Dr. J. Presserstraat 287
2552 LW Den Haag
Wijk:Houtwijk
Perceel m2: 122
Woonoppervlakte m2: 116
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1982
Status:Verkocht

Beschrijving

Wonen in Houtwijk aan een kindvriendelijk woonerf? Deze tussenwoning beschikt over een beknopte keuken, badkamer met inloopdouche, dakkapel aan voor- en achterzijde, vier  slaapkamers, royale voortuin met berging en achtertuin van ca. 10,40m met ligging aan het water.
Voor deze woning geldt een perceel van ca. 122m2 en een woonoppervlak van ca. 116m2.
Een gunstige ligging t.o.v. winkelcentra Houtwijk en Loosduinen, sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. De duinen en het strand van Kijkduin zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Royale voortuin met houten berging en entree tot de woning. Hal met meterkast (4 groepen), separaat toilet met een fonteintje. Leuke woonkamer met een tuingerichte ligging waardoor een vrij gevoel door het uitzicht en ligging aan het water. De speelse tuin is ingedeeld met een groot terras, borders met veel groen en niveauverschil.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen met een rechte opstelling met veel kastruimte, breed gasfornuis en afzuigkap en een losstaande Amerikaanse koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken een leuk uitzicht over het woonerf.

Eerste verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning over de volle breedte van de woning met veel lichtinval door de 2 grote dakramen. Ideaal is de nis voor een grote kledingkast. Tussenliggende badkamer met een inloopdouche, wasmeubel en een handdoekenradiator. Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer over de volle breedte van de woning met een handige nis voor een kledingkast.

Tweede verdieping: overloop met veel lichtinval door de dakkapel aan voor- en achterzijde wat een verrassend ruim effect geeft aan deze verdieping. Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning een masterbedroom met een fraai uitzicht over de tuin. Verder een wasruimte met opstelplaats voor een was-/droogcombinatie en cv-ketel (Intergas 2012).

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging, kindvriendelijke omgeving, 2 dakkapellen en een ruime achtertuin.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voor onbepaalde tijd uitgegeven waarbij de canon is afgekocht tot 14 april 2032, waarbij de grondwaarde is vastgesteld op € 12.727,49.
Dit recht van erfpacht kan worden omgezet in een eeuwigdurend afgekocht recht van erfpacht. De kosten voor deze omzetting bedragen ca. € 13.100,- per 31 december 2022 waarbij ook de beheerkosten gelijk zijn afgekocht.
- Erfpachtvoorwaarden 1977
- Energielabel B
- Begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Tweede verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Begane grond is voorzien van massieve houten vloer
- Eerste verdieping is voorzien van laminaat
- Tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie