Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Mient 109

Vraagprijs: € 295.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Mient 109
2564 KH Den Haag
Wijk:Heesterbuurt
Woonoppervlakte m2: 85
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1924
Status:Verkocht

Beschrijving

Rustige ligging en veel lichtinval? Dit leuke appartement met hoekligging is op de tweede verdieping gelegen met een weids uitzicht over de groenstrook en waterpartij aan de ventweg van de Mient. Hierdoor een fijne ligging met een royale woonkamer, 3 slaapkamers en een gemoderniseerde keuken (2020).
Ideale ligging t.o.v. winkelgebied Weimarstraat, Fahrenheitstraat maar ook Vlierboomstraat en Appelstraat. Openbaar vervoer op loopafstand richting centrum van Den Haag en verbinding met Centraal station. Boulevard en het strand van Scheveningen op ca. 10 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 2e verdieping. Centrale hal. Separaat toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Verrassende woonkamer met veel lichtinval door de hoekligging met grote raampartijen. Meterkast (7 groepen). Doorbraak naar een eetkamer welke eenvoudig als 3e slaapkamer kan worden ingericht. Tussenhal met een beknopte badkamer die is voorzien van een douchgelegenheid, wasmeubel en een handdoekenradiator. Aan de achterzijde van het appartement een royale masterbedroom. Tweede slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. De moderne keuken (2020) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat (gas-op-glas), afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, Quooker en een opstelplaats voor een wasmachine en een cv-ketel (Remeha 2010). Vanuit de keuken toegang tot een prettig balkon op het NoordWesten.

Kenmerkend voor dit object is de rustige, centrale ligging en hoekligging met veel lichtinval.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon ca. € 107,86 bedraagt per jaar. Grondwaarde € 5116,-. Herziening canonpercentage per 1-1-2022
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993/2008
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 92,50 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 18 leden (Mient 77 tot en met 111 oneven nummers en Boksdoornstraat 3)
- 1/18e aandeel
- Reserve per 31-12-2019 is ca. € 76.640,-
- Dak is vernieuwd in 2011
- Appartement is voorzien van laminaat
- Houten kozijnen met dubbel glas
- Energielabel G
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie