Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Stadstuinen 57

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Stadstuinen 57
2551 VG Den Haag
Wijk:Waldeck
Woonoppervlakte m2: 83
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1916
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Sfeervolle parterre met o.a. een patiotuin en een prettige indeling van het appartement, welke combinatie een heerlijke vakantie vibe geeft doordat vanuit elke ruimte contact is met de tuin.
Het keurige appartement is voorzien van een woonkamer met een halfopen keuken, 2 slaapkamers, moderne badkamer (2021) en een beknopte tuin op het Zuidwesten.
Een gunstige ligging aan de rand van de Tuinenbuurt met veel groen en uitvalswegen maar ook t.o.v. winkelgebied Houtwijk, het Savornin Lohmanplein, Kraayenstein en het centrum van Loosduinen. Openbaar vervoer op loopafstand richting centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 10 fietsminuten.

Indeling:
Entree tot het appartement op straatniveau, vestibule met meterkast (6 groepen), hal met een vaste kast en een separaat toilet met een fonteintje. Royale woonkamer met een open haard en een halfopen keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een ontbijtbar, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, losse magnetron en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken toegang tot de tuin op het Zuidwesten. Vanuit de woonkamer toegang tot een tussenhal met een slaapkamer aan de tuinzijde. Aan de achterzijde van het appartement een masterbedroom met toegang tot de gemoderniseerde badkamer (2021) met een inloopdouche, breed wasmeubel, handdoekenradiator en een opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel (Bosch 2006).

Kenmerkend voor dit object is de rustige en toch centrale ligging t.o.v. winkelcentra, openbaar vervoer en het strand.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 2 leden (Stadstuinen57 en 59 te Den Haag)
- 1/2e aandeel
- Reserve per 07-07-2021 is ca. € 7.110,-
- Appartement is voorzien van lamelparket
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas behoudens de keukendeur
- Keukendeur is voorzien van enkel glas
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie