Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Leyweg 1044

Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Leyweg 1044
2545 GX 's-Gravenhage
Wijk:Morgenstond
Woonoppervlakte m2: 61
Verdieping: 3e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1958
Status:Verkocht

Beschrijving

TERUG IN DE VERKOOP!

Keurig driekamer appartement op de derde verdieping, balkon aan voor- en achterzijde, eigen berging in de onderbouw en een vrij uitzicht over het winkelcentrum.
Een gunstige ligging met op loopafstand divers winkelaanbod Leyweg, openbaar vervoer met keuze uit tram of het busstation naar het centrum van Den Haag en Centraal Station. Verder sportverenigingen, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis. Op de 3e verdieping entree tot het appartement. In de hal een intercom, een vaste kast en een meterkast (4 groepen). Separaat toilet voorzien van een fonteintje. Royale woonkamer over de volle lengte van het appartement met veel lichtinval door de grote raampartij. Vanuit de woonkamer toegang tot een balkon met een prettig uitzicht via een deur. De masterbedroom is aan de voorzijde van het appartement gelegen en voorzien van een vaste kast. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een rechte opstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, een opstelplaats voor een wasmachine, losse koel-/vriescombinatie, losse vaatwasser en een vaste kast. De tussenliggende badkamer is via de keuken bereikbaar en is voorzien van een douchegelegenheid, een vaste wastafel en een opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2019). Het balkon aan de achterzijde van het appartement is bereikbaar via de keuken. Eigen berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de centrale ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 46,70 bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923 en 1930
- VvE is actief met een bijdrage van € 132,90 per maand,
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 24 leden (Leyweg 1034 t/m 1076, Wapserveenstraat 242, Tubbergenstraat 131 's-Gravenhage)
- 1/40e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 119.784,-
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer en hal zijn voorzien van PVC
- Slaapkamer is voorzien van vloerbedekking
- Keuken is voorzien van vinyl
- Energielabel C
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via een cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie