Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Melis Stokezijde 208

Vraagprijs: € 180.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Melis Stokezijde 208
2543 GM Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 120
Verdieping: 1e en 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1978
Status:Verkocht

Beschrijving

Royaal appartement op de eerste en tweede verdieping met vrij uitzicht over een achterliggende waterpartij, drie slaapkamers en maar liefst vijf (!!) balkons waarvan een aantal op het Westen zijn gelegen. Winkelcentra de Stede, Ambachtsgaarde maar ook het centrum van Wateringen zijn nabij gelegen net als openbaar vervoer en uitvalswegen. Recreatiegebied Madestein, de Uithof en het strand van Kijkduin zijn binnen zo'n 10 fietsminuten te bereiken.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en een lift. Entree appartement op de tweede verdieping. Centrale hal met een vaste kast en een meterkast (4 groepen). Vanuit de hal toegang tot een royale woonkamer voorzien van een mooie parketvloer met een balkon op het Westen en een prachtig uitzicht over de achtergelegen waterpartij aan de Lozerlaan. Er is een tweede balkon gelegen op het Noorden. Dit appartement beschikt over een woonkeuken voorzien van een rechte opstelling met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, losse magnetron, losse vaatwasser, een opstelplaats voor een droger en een opstelplaats voor een wasmachine. In een kastenwand een koelkast met een vrieslade. Vanuit de keuken toegang tot een eigen balkon op het Westen. Modern toilet (2018) voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Vanuit de hal daalt u af naar de slaapverdieping met een badkamer.
Eerste verdieping: Overloop met twee vaste kasten. Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning. Naastgelegen slaapkamer met toegang tot een balkon op het Westen. Tussenliggende badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel met dubbele kraan en spoelbak en een tweede toilet. Slaapkamer aan de zijgevel met een balkon op het Noorden. Eigen berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Heruitgifte erfpacht met een grondwaarde van € 17.600,- met de mogelijkheid tot afkoop of canonbetaling van ca. € 280,- per jaar
- Eigen berging op de begane grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 310,08 per maand
- Voorschot stookkosten en water € 140,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 14/305e aandeel (VvE Melis Stokezijde 182 tot en met 216 even nummers, Parkzicht 4 en 5)
- Reserve per 31-12-2016 ca. € 99.760,-
- Keuken en woonkamer zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Ouderslaapkamer is voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas
- Overige slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Hal en woonkamer zijn voorzien van parket
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking
- Energielabel is in aanvraag
- Verwarming via blokverwarming met warmtemeters
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening (via VvE)
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie