Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Perenstraat 29

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Perenstraat 29
2564 RT Den Haag
Wijk:Vruchtenbuurt
Woonoppervlakte m2: 79
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1930
Status:Verkocht

Beschrijving

Parterre in de Vruchtenbuurt in doodlopend stuk van de Perenstaat met een extra brede stoep waardoor heerlijk voor spelende kinderen. Prettige indeling met twee slaapkamers, doorgebroken woonkamer met een halfopen keuken, kleine kelder en een fijne achtertuin op het ZuidOosten. Royale bergingen met multifunctionaliteit (hobby annex thuiswerkplek). Erfpacht geen zorgen want deze is met de beheerkosten afgekocht en notarieel geregeld.
Een ideale ligging in de Vruchtenbuurt met op loopafstand de gezellige Vlierboomstraat, Appelstraat en met de fiets zo bij het Savornin Lohmanplein. Ook openbaar vervoer in de nabijheid via Mient (bus) maar ook tram (Laan van Meerdervoort) Kijkduin, centrum Den Haag en het strand zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Entree tot de woning: tochtportaal met lambrisering, hal, toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een meterkast (8 groepen). Doorgebroken woonkamer met de bekende erker met glas-in-loodramen aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van het appartement een halfopen keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gas-op-glaskookplaat, afzuigkap en een koelkast met een vrieslade. In de eetkamer is een luik naar een verrassend berging (droog!). Vanuit de eetkamer via openslaande deuren toegang tot een fijne achtertuin op het ZuidOosten waarbij de achterom niet meer aanwezig is omdat deze juridisch niet geregeld is. Verder een tweetal bergingen waarvan de grootste beschikt over een opstelplaats voor een wasmachine. Deze berging kan eenvoudig worden gebruikt voor een kantoor aan huis. Aan de achterzijde van het appartement een slaapkamer met een vaste kast waarin een opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2017) en een ruime inloopkast. Vanuit de slaapkamer directe toegang tot een beknopte badkamer met een luxe douchecabine, breed wasmeubel met een dubbele kraan en een handdoekenradiator.

Kenmerkend voor dit object is de ligging aan een brede stoep, ruime woonkamer, fijne achtertuin en de zonligging op het ZuidOosten.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 90,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 6 leden (Perenstraat 19 t/m 29 oneven nummers)
- 1/6e aandeel
- Reserve per 31-12-2018 is ca. € 6331,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met enkel glas behoudens de badkamer welke is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van een laminaatvloer
- Energielabel is in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg,

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie