Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Nootdorpse Landingslaan 246

Vraagprijs: € 500.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Nootdorpse Landingslaan 246
2496 TA Den Haag
Wijk:Ypenburg
Perceel m2: 164
Woonoppervlakte m2: 166
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 2001
Status:Verkocht

Beschrijving

Royaal herenhuis met een schitterend vrij uitzicht over de groenstrook en waterpartij. Door de woonkeuken op de begane grond een knusse ruimte waar iedereen gezellig samenkomt en lang blijft natafelen. Aangrenzend een fijne tuin op het Noordwesten met een overkapping en een ruime berging. Verrassend is de woonkamer op de eerste verdieping met een vide en weids uitzicht. Kenmerkend voor dit type woning is de hoeveelheid slaapkamers, maar liefst 4 royale slaapkamers met daarnaast een slaapkamer annex kantoor op de begane grond.
Ideaal is de ligging t.o.v. uitvalswegen, randstadrail maar ook winkelcentra Leidschenveen, Ypenburg en de knusse Parade in Nootdorp, sportvoorzieningen waaronder het Hofbad en het gezondheidscentrum maar ook recreatiemogelijkheden zoals de Golfbaan en Snowworld.

Indeling:
Heerlijke beschutte voortuin met entree tot de woning. Hal met meterkast (8 groepen) en een separaat toilet met een fonteintje. Slaapkamer c.q. werkkamer/kantoor aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning een ruime woonkeuken met een U-opstelling. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken via een schuifpui toegang tot de meer dan 15 meter diepe achtertuin met een overkapping, berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, woonkamer met een vide en een fantastisch uitzicht aan de voorzijde van de woning met een beknopt balkon.

Tweede verdieping:
Overloop, masterbedroom aan de voorzijde van de woning met een vaste kast en 3x een Frans balkon. Ruime badkamer aan de achterzijde van de woning met een hoekbad, separate douchegelegenheid, wasmeubel, designradiator en een toilet. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Derde verdieping:
Overloop, slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning een slaapkamer met een grote dakkapel.

Kenmerkend voor dit object is de ruime opzet van de woning en de prettige ligging met vrij uitzicht.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Energielabel A
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, behoudens de dakkapel aan de achterzijde van de woning
- Dakkapel is voorzien is kunststof kozijnen met dubbel glas
- Begane grond is voorzien van plavuizen
- Eerste verdieping is voorzien van visgraat vloer
- Tweede verdieping is voorzien van lamelparket
- Derde verdieping is voorzien van laminaat
- Verwarming via stadsverwarming
- Warmwatervoorziening via stadsverwarming
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie