Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Laurierstraat 37

Vraagprijs: € 275.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Laurierstraat 37
2563 SC Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 72
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1924
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Prettige parterrewoning in de Heesterbuurt met een woonkeuken, 2 slaapkamers en een heerlijke brede achtertuin met een dubbele berging.
Ideaal is de rustige ligging in de Heesterbuurt met veel winkelaanbod op loopafstand in de Weimarstraat of Fahrenheitstraat. Openbaar vervoer naar het centrum Den Haag of Centraal Station. De boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen en het centrum Den Haag zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Entree op straatniveau, vestibule, centrale hal met een ruime inpandige berging met een meterkast (3 groepen) en een separaat toilet met een fonteintje. Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Badkamer met een douchegelegenheid, vaste wastafel en een handdoekenradiator.
Aan de achterzijde van het appartement is de master bedroom gelegen met openslaande deuren naar een riante achtertuin op het Noordoosten met een dubbele berging. De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en voorzien van een elektrische zonwering, een open haard en een vast kast voor extra bergruimte. De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen in een rechte opstelling met een gezellige eetkamer met een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2015). De keuken is voorzien van een rechte opstelling met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, losse koel-/vriescombinatie, magnetron en een opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging met sfeervolle details en de prettige achtertuin.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 90,- per maand
- Collectieve opstalverzekering, herbouwwaarde € 797.000,-
- VvE bestaat uit 6 leden (Laurierstraat 37 tot en met 47 oneven nummers)
- VvE is ingeschreven bij de KvK
- 1/6e aandeel
- Reserve per 31-12-2020 ca. € 53.225,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas behoudens de draaiende delen
- Buitendeuren van de keuken en de master bedroom zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Hal en slaapkamer voorzijde zijn voorzien van tapijttegels
- Masterbedroom is voorzien van vloerbedekking
- Woonkamer is voorzien van een parketvloer
- Keuken is voorzien van vinyl
- Appartement is voorzien van bodemisolatie
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule,
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie