Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Woudenbergstraat 65

Vraagprijs: € 105.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Woudenbergstraat 65
2546 VL Den Haag
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 68
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1951
Status:Verkocht

Beschrijving

Leuk 4 kamer (top)appartement op de 2e verdieping aan een groenstrook waardoor vrij uitzicht. Eigen berging op de begane grond. Een gunstige ligging t.o.v. winkelcentra Leyenburg en Leyweg, sportverenigingen, openbaar vervoer, strand, scholen en uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot de woning op de 2e verdieping. Centrale hal met meterkast (2 groepen) en een separaat toilet. Woonkamer aan de voorzijde van de woning met een leuk uitzicht over de groenstrook met speeltoestellen. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met toegang tot het balkon via een deur. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser (defect), losse magnetron en een opstelplaats voor een wasmachine. Handig in een keukenkast weggewerkt is de opstelplaats voor een geiser (huur). Vanuit de keuken toegang tot het balkon via een deur. Badkamer voorzien van een douchegelegenheid en een vaste wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Erfpacht (erfpachtvoorwaarden 1923) waarvan de erfpachtcanon € 15,75 bedraagt per halfjaar tot 31 december 2024.
- Heruitgifte erfpacht is aangevraagd.
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/6e aandeel
- Reserve per 3 maart 2017 € 5541,-
- Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel is aangevraagd
- Verwarming via gashaard
- Warmwatervoorziening via geiser
- Verkoopvoorwaarden van toepassing zoals ouderdomsclausule
- Eigen berging op de begane grond
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie