Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Kootwijkstraat 60

Vraagprijs: € 125.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Kootwijkstraat 60
2573 XS Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 68
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1928
Status:Verkocht

Beschrijving

Praktisch ingedeeld appartement op de eerste verdieping met een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon over de volle breedte van de woning op het NoordOosten. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Dierenselaan, winkelcentrum Leyweg, Haagse Markt, openbaar vervoer, Zuiderpark en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met meterkast (2-groepen) en een separaat toilet. Vanuit de hal toegang tot een ruime doorgebroken woonkamer met een karakteristieke gashaard welke verder niet in gebruik is vanwege de centrale verwarming. Aan de achterzijde van de woning is de ouderslaapkamer gelegen welke via openslaande deuren toegang geeft tot een balkon. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een kunststof werkblad. Verder een opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant 2000). Handig is de bijgetrokken slaapkamer bij de keuken waardoor een beknopte eetkamer is ontstaan met een opstelplaats voor een losse koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot het balkon via openslaande deuren of een deur waarbij er door de doorbraak veel lichtinval is ontstaan. De tussenliggende badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een wasmeubel. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 15 leden (Kootwijkstraat 52 tot en met 80)
- VvE is ingeschreven bij de KvK
- 204/4269e aandeel
- Reserve per 31-12-2016 ca. € 10.663,-
- Meerjarig onderhoudsplan aanwezig
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woning is grotendeels voorzien van laminaat
- Energielabel is in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie