Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Aarnout Drostlaan 9

Vraagprijs: € 240.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Aarnout Drostlaan 9
2523 EJ Den Haag
Wijk:Laakkwartier
Woonoppervlakte m2: 121
Verdieping: 1e, 2e en 3e verdieping
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1932
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Ruim dubbel bovenhuis met royale woon-/eetkamer, halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers en een verrassend dakterras van ca. 31 m2 op het ZuidWesten.
Ideaal gelegen op loopafstand van divers winkelaanbod in de Megastores, openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen liggen op ca. 20 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (6 groepen) en binnentrap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Via een binnentrap toegang tot de derde verdieping, overloop met een separaat toilet. Doorgebroken woonkamer met veel lichtinval door de ligging. Aan de achterzijde van de woning een doorgang naar de keuken in een hoekopstelling welke is voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap (recirculatie), losse magnetron, losse Amerikaanse koel-/vriescombinatie en een losse vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot een balkon op het ZuidWesten. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een vaste kast, waardoor veel opbergruimte. De badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een ligbad, separate douchegelegenheid, wasmeubel en toegang tot een balkon via openslaande deuren.

Derde verdieping:
Overloop met opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2018) en een opstelplaats voor een wasmachine en wasdroger. De master bedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen met een dakkapel. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een wasmeubel en een dakkapel. Vanuit de overloop via een deur toegang tot een royaal dakterras op het ZuidWesten met een berging.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en toch centrale ligging en de ruime buitenruimte.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (via een obligatoire overeenkomst) waarvan de erfpachtcanon € 72,60 bedraagt en beheerkosten € 13,50 halfjaarlijks achteraf. Grondwaarde bedraagt € 13.200,-. Herziening van het canonpercentage zal per 1-1-2025 plaatsvinden
- VvE is actief met een bijdrage van € 101,25 met ingang van 1 mei 2021.
- Collectieve opstalverzekering, € 269.800,-
- VvE bestaat uit 3 leden (Aarnout Drostlaan 9, 11 en 13)
- VvE is ingeschreven bij de KvK
- 3/7e aandeel
- Reserve per 10-3-2021 ca. € 253,-
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en houten kozijnen voorzien van enkel glas behoudens woonkamer (dubbel glas)
- Woning is voorzien van laminaat, behoudens de hal
- Hal is voorzien van vloerbedekking
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule,
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie