Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Prinses Beatrixlaan 533

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Prinses Beatrixlaan 533
2284 AT Rijswijk
Wijk:
Woonoppervlakte m2: 113
Verdieping: 7e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1975
Status:Verkocht

Beschrijving

Royaal appartement op de 7e verdieping met 3 slaapkamers, moderne keuken in hoekopstelling, heerlijk balkon op het ZuidWesten met een vrij en groen uitzicht en een berging en eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage.
Een gunstige ligging met veel groen maar ook op loopafstand van winkelcentrum in de Boogaard, scholen, diverse parken zoals Overvoorde, sportpark Vredenburch, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Centrale entree met een afgesloten entree met videofoon, brievenbussen- en bellentableau. Bij binnenkomst een tweede intercom voor toegang tot het trappenhuis en lift. Op de 8e verdieping een brede galerij met een fraai uitzicht over de groenstrook. Entree tot het appartement, hal met een tochtportaal en een binnentrap naar de 7e verdieping.

Een prettige woonkamer met een eetkamer, een vaste kast en toegang tot een prettig balkon over de volle breedte van het appartement. Het balkon is gunstig gelegen op het ZuidWesten met een vrij uitzicht. Aan de voorzijde van het appartement is de keuken gelegen in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap (recirculatie), combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot een zeembalkon aan de voorzijde van het appartement. Tussenhal met een vaste kast waarin een meterkast (6 groepen) en een opstelplaats voor een extra vriezer. Masterbedroom aan de voorzijde van het appartement. Separaat toilet met een fonteintje. Tussenliggende badkamer met een ligbad, separate douchegelegenheid, wasmeubel en een opstelplaats voor een wasmachine. Twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Eigen berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Buitenschilderwerk verricht in 2018
- Eigen berging op de begane grond
- Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
- VvE is actief met een bijdrage van € 273,60 per maand voor het appartement
- VvE is actief met een bijdrage van € 14,36 per maand voor de parkeerplaats
- VvE is actief met een bijdrage van € 10,96 per maand voor de berging
- Voorschot stookkosten, elektra, kookgas en water € 110,72 per maand
- Herbouwwaarde € 27.250.000,- er wordt voldaan aan de 0,5% regel
- MJOP is aanwezig
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 91/10045e aandeel (Vereniging van Eigenaars Prinses Beatrixlaan 309 tot en met 601 (oneven nummers)
- Reserve per 31-12-2019 ca. € 403.177,-
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas voor de vaste delen
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkel glas voor de draaiende delen
- Woonkamer en keuken zijn voorzien van laminaat
- Hal en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking
- Energielabel E
- Warmwatervoorziening via blokverwarming
- Verwarming via blokverwarming
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie