Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Anton de Haenstraat 84

Vraagprijs: € 400.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Anton de Haenstraat 84
2563 BV Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 81
Verdieping: Begane grond
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1917
Status:Verkocht

Beschrijving

Heerlijke parterrewoning in het populaire Valkenboskwartier met 3 slaapkamers, fraaie woonkamer ensuite, moderne badkamer en keuken. Door de gunstige ligging van de achterbouw een fijne zonligging in de middag en begin van de avond!  Deze parterre is met veel zorg door de eigenaar gemoderniseerd in de afgelopen jaren.
Een gunstige ligging in het Valkenboskwartier met divers winkelaanbod aan de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan waaronder restaurants, mode- en delicatessenzaken. Openbaar vervoer is om de hoek met een goede verbinding naar het centrum van Den Haag en o.a. Centraal Station.
De boulevard, duinen en het strand van Scheveningen zijn op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Entree op straatniveau, vestibule, hal met een meterkast (8 groepen) en een opstelplaats voor een wasmachine. Separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje .Bij binnenkomst valt direct de handig weggewerkte garderobe op en de fraaie granitovloer. Ruime woonkamer ensuite met een (elektrische) haard en met de bekende glas-in-loodramen in de schuifdeuren.  De moderne badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, wasmeubel en een handdoekenradiator. Vanuit de hal toegang tot de keuken in hoekopstelling met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, losstaande koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor de cv-ketel (Intergas 2017).  In de achterbouw zijn twee slaapkamers waarvan de waarvan de voorste slaapkamer wordt gebruikt als masterbedroom.
Er is eenvoudig een doorgang te maken tot de 3e slaapkamer waardoor het woonoppervlak toeneemt tot ca. 90,7m2 volgens de normering. Door de entree buitenom is deze 3e slaapkamer als inpandige ruimte benoemd.
De tuin is te betreden vanuit de keuken via de deur met een berging en toegang tot een derde slaapkamer welke o.a. kan worden gebruikt als kantoor of een gastenkamer.

Kenmerkend voor dit appartement is het hoge afwerkingsniveau, mate van berging en gunstige zonligging door de plaatsing van de achterbouw.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Woonoppervlak met interne doorgang naar 3e slaapkamer ca. 90m2  (nu inpandige ruimte)
- VvE is actief met een bijdrage van € 65,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 3 leden (Anton de Haenstraat 80, 82 en 84 te 's-Gravenhage)
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 11.999,-
- Appartement is voorzien van vloerisolatie
- Hal is voorzien van een granitovloer
- Woonkamer is voorzien van een houtenvloer
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Slaapkamers zijn voorzien van laminaat
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Energielabel G (inmiddels verouderd door de geplaatste isolatiemaatregelen)
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij wij u verzoeken om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment. Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie