Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Dagpauwooglaan 61

Vraagprijs: € 365.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Dagpauwooglaan 61
2496 XG Den Haag
Wijk:Ypenburg
Woonoppervlakte m2: 119
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 2019
Status:Verkocht

Beschrijving

Energiezuinige woning helemaal naar eigen inzicht in te richten? De basis voor deze leuke woning is al gelegd met een warmtepomp, boilervat en stucwerk. Ideaal voor deze nieuwbouw is het wooncomfort door vloerverwarming maar ook de mogelijkheid om te koelen.
Ideaal is de ligging t.o.v. uitvalswegen, randstadrail maar ook winkelcentra Leidschenveen, Ypenburg en de knusse Parade in Nootdorp, sportvoorzieningen waaronder het Hofbad en het gezondheidscentrum maar ook recreatiemogelijkheden zoals de Golfbaan en Snowworld.

Indeling:
Voortuin met aan te leggen parkeerplaats voor 1 auto. Entree tot de woning: hal met meterkast (.. groepen) en een separaat toilet. Woonkamer met een vaste kast en een royale schuifpui naar de achtertuin op het Zuidwesten met een achterom. Aan de voorzijde van de woning is een royale keuken mogelijk.

1e verdieping:
Overloop met een technische ruimte met opstelplaats voor een wasmachine, opstelplaats voor een boilervat (300 liter). Tussenliggende badkamer. Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer over de volle breedte van de woning. Aan de achterzijde van de woning een slaapkamer over de volle breedte van de woning.

Ideaal voor dit object is de vrije mogelijkheid om de woning te voorzien van keuken, badkamer, toilet en vloerafwerking. Prettig is het wooncomfort met vloerverwarming door de gehele woning en geen radiatoren.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon (1,6%) ca. € 1.957,- per jaar bedraagt. Grondwaarde € 122.314,05. Herziening canonpercentage per 1-1-2025
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993/2008
- Er dient minimaal 1 auto-opstelplaats op de kavel te worden gerealiseerd
- In de voortuin dient een lage haag te worden geplaatst en in stand te worden gehouden
- Recht van zelfbewoning (36 maanden) wordt overgedragen aan de koper welke termijn start zal na inschrijving bij de gemeente Den Haag
- Woning wordt casco opgeleverd met een warmtepomp (lucht-water) en een boilervat
- Mogelijkheid voor plaatsen zonnepanelen
- Voorbereiding voor trapgat naar te plaatsen 2e verdieping is getroffen
- Woning is voorzien van een stuclaag waarbij de koper kan kiezen voor definitieve kleurstelling
- Vloerverwarming op alle verdiepingen behoudens de badkamer
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Energielabel is in aanvraag (oplevering aannemer)
- Warmwatervoorziening via warmtepomp i.c.m. boilervat
- Verwarming via warmtepomp
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie