Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Sportlaan 1008

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Sportlaan 1008
2566 NG Den Haag
Wijk:BSG SPORTLAAN-SEGBROEKLAAN E.O.
Woonoppervlakte m2: 88
Verdieping: 3e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1954
Status:Verkocht

Beschrijving

Fantastisch gelegen appartement op de tweede verdieping met een heerlijk vrij uitzicht over de grote groenstrook met waterpartij. Het appartement beschikt over een keurige afwerking met een royale woon-/eetkamer, moderne keuken en badkamer, 2 slaapkamers, berging in de onderbouw en een balkon op het Zuidoosten.
Ideaal is de rustige ligging aan de rand van de Vogelwijk met op loopafstand divers winkelaanbod aan de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan, openbaar vervoer (Randstadrail) naar het centrum en Centraal Station. Op zo’n 10 fietsminuten de duinen en het strand.

Indeling:
Opvallend is de ruime opzet met groenstroken aan de brede laan met een afgesloten entree met brievenbussen en een bellentableau. Trappenhuis, lift en een eigen berging in de onderbouw. Entree tot het appartement op de tweede verdieping met een centrale hal met een nis voor een garderobe en een meterkast (9 groepen). Gezellige woonkamer met een sierhaard en veel lichtinval door de vele raampartijen. De doorbraak met fraai doorgelegde vloer naar de eetkamer geeft een ruimtelijk gevoel. De eetkamer is voorzien van twee vaste kasten en geeft via openslaande deuren toegang tot het balkon met een heerlijk gevoel van rust door de groene omgeving en het vergezicht. Aan de voorzijde van het appartement is de moderne keuken gelegen in neutrale kleurstelling met een inductiekookplaat, afzuigkap (recirculatie), combi-magnetron en een koel-/vriescombinatie. Het natte gedeelte met een vaatwasser is aan de raamzijde geplaatst met een leuk uitzicht over de groenstrook. Handig is het tweede werkblad met een opstelplaats voor een wasmachine en een vaste kast waarin een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2013). Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Masterbedroom aan de voorzijde van het appartement. Moderne badkamer met een jacuzzi, separate inloopdouche, breed wasmeubel, handdoekenradiator en een toilet voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir.

Kenmerkend voor dit object is het de rustige ligging in een parkachtige omgeving.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (obligatoir geregeld) waarvan de erfpachtcanon € 148,58 en de beheerkosten € 13,50 jaarlijks achteraf bedragen. Herziening canonpercentage zal op 1-7-2024 plaatsvinden. Grondwaarde bedraagt € 19.810,-
- Erfpachtvoorwaarden 1986
- VvE is actief met een bijdrage van € 231,- per maand
- Wegens besluitvorming vanuit de VvE in 2013 is er vastgesteld dat de kozijnen aan de achterzijde voor eigen rekening dienen te worden vervangen voor 1 januari 2023
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 10 leden (Sportlaan 1002 t/m 1020 even nummers)
- Ondersplitsing in VvE Sportlaan 962 t/m 1080 (even nummers)
- 8/64e aandeel
- Reserve per 31-12-2018 is ca. € 132.249,--
- Appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde appartement voorzien van elektrische zonwering
- Beschermd stadsgezicht Sportlaan-Segbroeklaan e.o
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verwarming via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Video

360° foto's

Locatie