Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Vlierboomstraat 270

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Vlierboomstraat 270
2564 HR Den Haag
Wijk:Vruchtenbuurt
Woonoppervlakte m2: 75
Verdieping: begane grond en souterrain
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1929
Status:Verkocht

Beschrijving

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij bezichtigingen en een open huis mogelijk zijn met de restrictie dat we het maximaal aantal bezoekers moeten beperken. We doen bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand.
Ook tijdens het open huis zullen wij deze maatregel hanteren waardoor u wellicht beter een afspraak kunt maken omdat wij genoodzaakt zijn om u op volgorde rond te leiden.
Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment.
Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.
Wij hopen op deze manier iedereen op een behoedzame manier van dienst te zijn.

Unieke parterrewoning met een royaal souterrain (ca. 30m2) en een garage (ca. 36m2) maar ook een keurige keuken en badkamer. Door de plafondhoogte van ca. 1,97m is het souterrain op een paar centimeters net niet hoog genoeg om mee te nemen in het woonoppervlak. Het souterrain kan als een royale slaapkamer worden gebruikt. Deze voormalige winkel beschikt door de hoekligging over veel lichtinval door de vele raampartijen. Daarnaast een zeer ruime garage (ca. 36m2) welke ideaal is voor liefhebbers van oldtimers of motorrijders.
Ideaal is de rustige ligging met alle faciliteiten nabij gelegen zoals op loopafstand van divers winkelaanbod in de Vlierboomstraat en Appelstraat, openbaar vervoer en het strand op zo’n 10 fietsminuten.

Indeling:
Door de hoekligging een eigen entree (geen portiek) met een tochtportaal waar voldoende garderobemogelijkheden zijn. Prettige woonkamer met een open haard en verrassend veel lichtinval door de vele ramen. Centrale hal met een vaste kast met opstelplaats voor een wasmachine, vaste kast met opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2018) en een wasdroger. Modern separaat toilet welke is voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Moderne badkamer met een ligbad, separate douchecabine, vaste wastafel en een handdoekenradiator. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen in een hoekopstelling en voorzien van SMEG-fornuis, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een hardstenen werkblad. Vaste kast met een meterkast (9 groepen). Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin op het ZuidOosten met een directe toegang tot de garage met een plafondhoogte van ca. 2,87m en een elektrische roldeur.
Vanuit de hal is een trap naar het souterrain die in 2018 is geïnjecteerd en van stuc voorzien. Door de geringe hoogte (ca. 1,97m) is dit vloeroppervlak niet meegenomen in het woonoppervlak maar is deze ruimte zeer geschikt voor een riante slaapkamer.

Kenmerkend voor deze woning is de hoeveelheid lichtinval en de aanwezigheid van een ruim souterrain en een riante garage.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986, herziening 1993
- Souterrain
- Garage (geen apart kadastraal nummer, Moerbeiplein 53)
- VvE is actief met een bijdrage van € 60,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel (VvE Vlierboomstraat 270, Moerbeiplein 54, 55 en 53)
- Reserve per 4-11-2019 ca. € 3.573,-
- Woning is voorzien van deels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is grotendeels voorzien van een pvc vloer
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie