Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Architect Krophollerstraat 31

Vraagprijs: € 315.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Architect Krophollerstraat 31
2552 XV Den Haag
Wijk:Houtwijk
Woonoppervlakte m2: 80
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1986
Status:Te koop

Beschrijving

Heerlijk rustig wonen aan de rand van Houtwijk in de groenrijke en ruim opgezette Architectenbuurt? Dat kan in dit ruimtelijke appartement op de 2e verdieping met hoekligging, 2 slaapkamers en veel buitenruimte door maar liefst 2 balkons waarvan de grootste is gelegen op het Zuidwesten waardoor verzekerd van veel zonuren.
Handig is de eigen berging op de begane grond.
Voor deze woning geldt een woonoppervlak van ca. 80m2.
Erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 30-11-2034. Energielabel C.
Gunstige ligging in Architectenbuurt (onderdeel van Houtwijk) met verrassend veel groen en een opvallend rustige en kindvriendelijke omgeving. Ruime keuze aan winkelaanbod door nabij gelegen winkelcentra Houtwijk, Loosduinen en De Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoer is om de hoek met een goede verbinding naar het centrum van Den Haag en o.a. Centraal Station. Verder sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. De boulevard, duinen en het strand van Kijkduin zijn op ca. 10 fietsminuten gelegen met gezellige horeca en breed strand maar ook de Zandmotor met watersportmogelijkheden zoals kitesurfen en wingfoilen.

Indeling:
Afgesloten entree met bergingen en trappenhuis met entree tot het appartement op de 2e verdieping. Centrale hal met vaste kast waarin meterkast (5 groepen en opstalplaats voor een cv-ketel (Remeha 2011). Separaat toilet met een fonteintje. Opvallend prettige woonkamer met veel lichtinval door de hoekligging en grote schuifpui. Het ruime balkon is een mooi verlengde van de woonkamer met een ideale zonligging op Zuidwest.
Een ruime woonkeuken met een rechte opstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en tafelmodel vaatwasser. Vanuit de keuken is het balkon aan de zijgevel te betreden.
Badkamer met gemoderniseerde inloopdouche, vaste wastafel en opstelplaats voor een wasmachine. Twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartement.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en groenrijke omgeving en gunstige afstand tot openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voor onbepaalde tijd uitgegeven waarbij de canon is afgekocht tot 30 november 2034, waarbij de grondwaarde is vastgesteld op € 6.352,92.
Dit recht van erfpacht kan worden omgezet in een eeuwigdurend afgekocht recht van erfpacht. De kosten voor deze omzetting bedragen ca. € 6.700,- per 31 december 2022 waarbij ook de beheerkosten gelijk zijn afgekocht.
- Erfpachtvoorwaarden 1977
- Energielabel C
- Twee balkons
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 100,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 3 leden (Architect Krophollerstraat II te Den Haag)
- 1/3e aandeel
- Reserve per 29-02-2024 is ca. € 28.128,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van vloerbedekking behoudens de hal en keuken
- Hal en keuken zijn voorzien van Vinyl
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via een cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie